2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایش جنسیت دقیقه بچه ها؟

بله ۹۵ تا ۹۸ درصد

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
سیس بهتره کل کل نکنی دقیقایه همچین حرفی رویکی اون روزبه استاترزد.چنان جوابی دادکه بیچاره دلش شکست.حو ...

ن باباببخشید از رو قصدو قرض نگفتم ک حرفی بشه 

منظورم اینه دوران بارداری انقد خرج و اینجور چیزا داره 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
ن باباببخشید از رو قصدو قرض نگفتم ک حرفی بشه  منظورم اینه دوران بارداری انقد خرج و اینجور چیزا ...

دقیقااون شخص هم هم نظرشمابود😁

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

همون فردا تاپیک میزدی😅اینجوری ما هم وسوسه میشیم

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔
دقیقااون شخص هم هم نظرشمابود😁

نه اون اينطوري نگفت. اتفاقن بر عكس اين خانم حرف زد. انگار از ديوار باباش بالا رفته بودم يا شوهرش اورده خرج ازمايش منو داده. ميگفت من سه تومن ميدم زورم مياد

خدا جون ني ني دار شدنم مبارك
فردا هم ميگم چيه. البته برا كسي جذاب نيست كه بچه من دختره يا پسر استرس دارم يكم نميدونمم چرا

هرچی هست عزیزم امیدوارم صحیح و سالم باشه

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔

من خودم عاشق دخترم هم خودم هم شوهرم همش میگفتیم دختر دختر یا میگفتم این همه واسه زایمان درد بکشم ی دفه پسر باشه چیز....وقتی بعد چن وقت دیدم لک دارم دکترم استراحت مطلق داد گفت تهدید ب سقطی انقد ناراحت شدم دیگ گفتم هر چی خدا بخواد الکی ناشکری کردم ...الانم نی نیم پسر میمیرم براش از دخترم بیشتر دوسش دارم لحظه شماری میکنم ببینمش 

ان شالله ک همه خانوما باردار نی نیاشون صحیحوسالم ب دنیا بیاد اوناییم ک آرزو مادرشدنو دارن ب آرزوشون برسن 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤