2777
2789

در جریان چی ؟؟؟؟؟؟در جریان اینکه مردا بی عیب و نقصن ؟فرشتن پاکن ؟؟؟؟زنا حسودن کثیفن چرا وقتی حقیقتو میگم زورت میاد راستشو میگم شاید دور ور تو مرد بد نباشه همه فرشتن ولـــی ما زیاد دیدیم مردی که زنش بیست سال به پاش سوخت و ساخت اخرش مرده زن دوم واسش اورد زیاد دیدم زنی که با هزارتا ارزو ازدواج کرد مرده یه ماه بعد ازدواج خیانت کرد و.... اگه تو ندیدی نگو نیست اگه تو میگی همه ی زنا بدن حسودن پس توام جز زنایی قبول کن 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثه شوهره عوضی من، تا خوب نباشه چجوری ازش تعریف کنم 😕بلایی نبوده که سرم نیاورده باشه 😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

تو هر جنسی تو هر قشری خوب و بد هست..

نباید بگیم (حتما، فقط)بانو ها بدن یا بر عکس..

بنظرم خانوم بودن ارزش داره و مرد بودن هم واقعا مردونگی میخواد..

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

حساس نیستیم عزیزم ولی باید بعضی ادما رو حالی کرد اومده میگه مردا فرشتن فقط بال ندارن

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖