2777
2789
عنوان

در جواب کسی که گفت چرا میگن مردا بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 55 پست
بازم حرفو خودتو زدی فقط یکم دقت کن دیگه حوصله تکرار ندارم من نگفتم همه ی مردها خوبن اما این رو باور ...

من مسول تو و حوصلت نیستم

به باورت ادامه بده امیدوارم تو رو جاهای خوب برسونه ولـــی از ته دلم تو این شبا دعا میکنم زخمی رو از مرد نخوری 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
این تاپیک ادامه یه تاپیک دیگست؟

بله جانم به قربانت چرا😂😂😂

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یکم دقت کنی بیشتر مشکلات از خاله زنک بازی درمیاد چیزی که الان به ذهنم میرسه رو میگم ازدواج نکردی این خودزنها هستن میگن چرا شوهر نمیکنی،ازدواج میکنی میگن چرا بچه دار نمیشی؟؟بچه دار میشی میگن چقدر زشته به کی رفته و از این حرفها،همین حرفهایی که خانوما میزنن زندگی رو زیرو رو میکنه ی خانواده رو بحث میندازه مشکل به وجود میاره ادمهارو افسرده میکنه یا مثلا چرا خیلیها شوهرشون خوبن والکی بهشون شک دارن چون بقیه ذهنیت رو در مورد مردها خراب کردن و اقایون بیچاره به خاطر همه چیز باید جواب پس بدن 

اگه یکم دقت کنی بیشتر مشکلات از خاله زنک بازی درمیاد چیزی که الان به ذهنم میرسه رو میگم ازدواج نکردی ...

اقایون خیلی بیچارن دلم واسشون سوخت اینقد گناه دارن که نگو مظلومتر از اونا نیست

ادامه بده تو میتونی من به تو امیدوارم ولــی مطمئن باش زنی که زخم خورده غیر ممکنه حرف تورو قبول کنه 

من دیگه حرفی ندارم حرفامو زدم خیلی هارو دیدم همین تیرهای کوچولو پرتاب شده سمتشون از طرف زنهای اطراف حالا حسابی زخمی شدن و شوهر  وبچه ی بیچارشون باید جواب پس بده ویا جور بکشه فقط خدا کمک زندگی هایی کنه با حرف این ادما سرد شده...یاحق.

ادامه بده تو میتونی من به تو امیدوارم ولــی مطمئن باش زنی که زخم خورده غیر ممکنه حرف تورو قبول کنه&n ...

اینم بگم باید دید پای زن دیگه ای درمیون بوده یانه؟دلی رو نشکسته ویا جایی حرفی رو نزده که کسی رو دلسرد یا زندگی رو خراب کرده باشه...

زنای بد هست زیادن خودمم دیدم  ولی مرد بـــد هم زیاده 

خدا پشت و پناهتان باشد و همه ی مارو هدایت کند 

اینم بگم باید دید پای زن دیگه ای درمیون بوده یانه؟دلی رو نشکسته ویا جایی حرفی رو نزده که کسی رو دلسر ...

هـــــه زنی که پایبند  زندگیش بود به پای هوسهای شوهرش سوخت فقط دارین زخمای دلم تازه میکنین 

خدانگهدارتان با طرز فکرتان امیدوارم یه روز بفهمید بعضی مردا فقط اسم مردو رو یدک میکشن