2777
2789
عنوان

در جواب کسی که گفت چرا میگن مردا بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 55 پست

نه همهٔ زنا خوبن نه همهٔ مردا بد؛ اما اینجا پر از نفرت‌پراکنی نسبت به مردها شده و واقعاً خود من وقتی یکم توی سایت میچرخم بدبین میشم نسبت به همه چی. این دید نه سالمه، نه طبیعیه، نه رابطه رو سالم میذاره.

از طرفی هرکس هم میگه شوهرم بهم گفت ال، یه عالم خانوم که از هیچ چیز زندگی اون آدم خبر ندارن سریعاً و بی‌دلیل میگن طلاق بگیر-خیانت کرده-کثافته. اگه کسی اینجا به خاطر این بدبینی و جو خراب و راهنمایی‌های غلط حتی یک روز از زندگی‌ش خراب شد کی جوابگوئه؟ عادل و منصف و طبیعی باشیم. همه انسانیم چه زن و چه مرد. 

ول کن بزرگوار.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میتونم از مردی بگم ک همه چی شو گذاش واسه خانومش

بعد خانومشم ب خودش میرسید و ب هرزگیاش ادامه میداد

چرا مثال این مدلی میزنین؟!

یادتون باشه

وقتی در مورد مردا صحبت میکنید

پدرو برادرتونم مخاطبتون میشن

همونطور ک اگه ما از خانوما بگیم

مادرو خواهر خودمونم مخاطب قرار میدیم

پس تو این چیزا حکم کُلی ندین!

استارترمث‌‌ای

نکه‌اینجاروخیلی‌جدی‌گرفتی بابا بیخیال

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
لابد زنه دل شکسته زندگی رو خراب کرده ی جوری حرف میزنی انگار سر خودت اومده،دنیا دار مکافاته در جریان ...

با چشم خودم دیدم که میگم من هیچ وقت الکی قضاوت نمیکنم

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
منم میتونم از مردی بگم ک همه چی شو گذاش واسه خانومش بعد خانومشم ب خودش میرسید و ب هرزگیاش ادامه مید ...

اتفاقا خدا شاهده اول خانوادمو میبینم بعد نظر میدم من به هیچ وجه نمیگم زنا بی تقصیرن هر دو به وقتش مقصرن ولی ایشون گفتن که مرد بد نیست میگم ندیده نگه نیست من خانوادمو مثال زدم نه هیچ غریبه ای رو 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
استارترمث‌‌ای نکه‌اینجاروخیلی‌جدی‌گرفتی بابا بیخیال

عزیزم خب ادم زورش میاد بخدا