2777
2789
عنوان

در جواب کسی که گفت چرا میگن مردا بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 55 پست
تو حتما فکر کردی فرشته ایی؟نه؟ اونایی که دیدن نوشته بودم انقدر از مردها بدنگین.

اسم تاپیکتو نمیگم حرفای داخلشو

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که تو تاپیک قبلی در مورد این بحث بودن دیدن که این خانوم داره کاملا دروغ میگه من گفتم زنهای بد ...

حرفتو کلی گفتم که گفتی بدنیستن گفتم حتما فرشتن دیگه 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
تو حتما فکر کردی فرشته ایی؟نه؟ اونایی که دیدن نوشته بودم انقدر از مردها بدنگین.

من به هیچ وجه خودمو در حد بالا نمیبینم یه ادمم مثله بقیه 

حرفهای توش هم این بود که زنهای حسود و چشم وهم چشمی کن اطرافمون بیشتر از مردا هستن،غیر ازاینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه باور ندارید که من دیگه حرفی ندارم.ولی یکم بهش فکر کنید خواهید فهمید که منظورم چی هست.

درضمن استارتر تو رو باید حالی کزد که انقدر نادونی و داری دروغ میگی

باشه من نفهم نادون تو که فهمیده ای چرا میگی همه ی مردا خیلی خوبن بد نیستن وهمه ی اتیشا از گور زن بلند میشه منم بهت گفتم ندیدی نگــو نیست بگو ندیدم قبول کن ادم فهمیده

حرفهای توش هم این بود که زنهای حسود و چشم وهم چشمی کن اطرافمون بیشتر از مردا هستن،غیر ازاینه؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

اینم ذکر کن که مردا بد نیستن و همه ی اتیشا از زنا بلند میشه 

ادم باید واقع بین باشه

واقع بینی رو تو چی میبینید بگید ماهم بدونیم 

بحث باتو فایده نداره گفتم آتیشا از گور زنها بلند میشه زنها هستن که حسودی هم رو میکنن و چشم وهم چشمی و غیبت وبدخواهی وبی حجابی و...اونوقت مگین مردها بدن،من مدافع حقوق مردها نیستم اما هم دیدم هم چشیدم که زنهای بد دورمون بیشتر از مردهای بد هستن.

من با شما هیچ مشکل و دعوایی ندارم ولی چیزی رو که دیدم دارم میگم  لحظه به لحظشودیدم که میگم مــــــــردای بد زیاد هست نگو نیست نمونش مادر خودمه که تموم دارایشو فروخت که شوهرش بفرسته ادامه تحصیل ولی شوهره بعد چند سال عاشق یه زن دیگه شد زن دومش بیست سال برادرمو گرفت هنوز جای کتکای خواهر ناتنیم هست و تنها دلیلش ...یه مرد بود ...کسی که شما ادعا دارین بد نیست ...

خدای بالاسری بهتر از هرکسی تشخیص میده کی بده کی خوب یه طرفه نرو 

بحث باتو فایده نداره گفتم آتیشا از گور زنها بلند میشه زنها هستن که حسودی هم رو میکنن و چشم وهم چشمی ...

اگه مرد  واسه زنش از محبت کم نذاره مطمئن باش زن حسادت غیبت بدخواهی نمیکنه 

بازم حرفو خودتو زدی فقط یکم دقت کن دیگه حوصله تکرار ندارم من نگفتم همه ی مردها خوبن اما این رو باور دارم که درصد زنهای بد بیشتر از مرد بد هست وگفتن انقدر نگین مردا بدن،من طالب حرف حقم.