2777
2789
عنوان

کارهای اشتباه شوهرمو به مامان باباش گفتم😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برخوردشون باهات چه طوري بود چون من اگه از كاراي شوهرم به مامانش بگم خيلي بهش برميخوره ميگه تو اشتب ...

وای مادر شوهر منم اینجوریه باچشم خودشم اشتباهشو ببینه میگه نه تو اشتباه میکنی راجب پسرم اینطوری حرف نزن!

من خیلی ناراحت شدم که بیخودی باهام قهر شده منم به مامان باباش گفتم اگه تو زندگیش مشکلی داره حلش کنه ...

من نمیگم ولی دیگ اونقدر ضایع بازیاش زیاده اونا میفهمن بهش تذکر میدن مخصوصا داداشش   اون که خیلی گله   جاریمم خیلی نصیحتش میکنه

پس چرا خونه مستقل نگرفته؟

عزیزم شاید نداره خوب..خونه مستقل بخوان بگیرن پول میخواد وشاید امکانشو ندارن..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

خودتون میدونین دیگه الان اجاره خونه و دردسراش زیاده خونه بزرگه طبقه پایینه به خونه مامانم اینا نزدیکه مادر شوهرم اینا خوبن چرا جدا بشم هزینه اجاره خونه رو برا خوردو خوراک و لباس و مسافرت هزینه میکنیم

شوهرم خیلی خوبه ولی بعضی کاراش ناراحتم کنه به مامانش میگم اونم میگه درست میگم میگه باهاش حرف میزنم اکنه نگم تو دلم میمونه بعدشم نیگن مسرم خوبه تو ناراحتش نکن 

من میبینم این طوریه کارای اشتباه شوهرمو با اهو ناله و گریه به مامانش اینامیگم ناراحتن پسرتون با من این کارو میکنه ...

که کوتاه بیان

من شوهرم اگه قتلم بکنه مادرشوهرم میگه نه اون نکرده طرف خودش مرده

عین ننه شوهر من . بهم خیانت کرده بود شوهرم  اونا قبل من به یه طریقی فهمیده بودن به من که نگفتن هیچ وقتی که منم فهمیدم  ننش میگفت نه بابا بچه من اینطوری نیست  به خاطر پول و  مسایل کاری بوده حتما!!!

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
شوهرم خیلی خوبه ولی بعضی کاراش ناراحتم کنه به مامانش میگم اونم میگه درست میگم میگه باهاش حرف میزنم ا ...

اگه میبینی حرف شنوی داره از پدر و مادرش بگو  جلوش وایسن . این بیرون رفتنا اخرش کار دستش نده

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
عین ننه شوهر من . بهم خیانت کرده بود شوهرم  اونا قبل من به یه طریقی فهمیده بودن به من که نگفتن ...

اگه شوهر من این کارو بکنه من که هیچ پدر شوهرم کلشو میکنه خیلی با انصافا کار های اشتباه پسراشونو قبول میکنن ولی جلوی ما زیاد خوردش نمیکنن 

عزیزم شاید نداره خوب..خونه مستقل بخوان بگیرن پول میخواد وشاید امکانشو ندارن..

پول نمیخواد! همون طبقه ای که میدن به بچه شون میشه رهن بدن پولشو بدن بهش خونه مستقل بگیره. کلی گفتم.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
اگه میبینی حرف شنوی داره از پدر و مادرش بگو  جلوش وایسن . این بیرون رفتنا اخرش کار دستش نده

هر وقت از ای کارا میکنه میگن اونا هم تذکر میدن بعد میگه دیگه بیرون نمیریم اینا .. بعد چند ماه دوباره رفته بیرون حالا هم اینجوری شد

اگه شوهر من این کارو بکنه من که هیچ پدر شوهرم کلشو میکنه خیلی با انصافا کار های اشتباه پسراشونو قبول ...

باز خوبه انسانن  و وجدان دارن .