سلام دو ماهه زایمان کردم شیرم خیلی خیلی خوب بود جوری که همیشه لباسم خیس بود و سینه ام رگ میکرد الان 3 روزه شیرم خیلی خیلی کم شده سینه هام شل شده و بچه ام آنقدر مک میزنه که خسته میشه، قطره شیر افزا خوردم ولی اثر نکرد رازیانه و زیره هم چند بار دم کردم خوردم ولی اصلا معلوم نیست اونهمه شیر یه دفعه چیشد، لطفا اگه راهی بلدین بگین تا شیرم برگرده دارم میمیرم از غصه 😭
مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من آن توام مرا به من باز مده🦋 خدا جونم تو همون خدایی که یونس را از شکم نهنگ ؛یوسف را از ته چاه،ابراهیم را از دل شعله های آتش نجات دادی و برویش گلستان کردی. خدایا میدونم همیشه هوامو داری ولی من حواسم نیست🌸🌸🌸
من آن توام مرا به من باز مده🦋 خدا جونم تو همون خدایی که یونس را از شکم نهنگ ؛یوسف را از ته چاه،ابراهیم را از دل شعله های آتش نجات دادی و برویش گلستان کردی. خدایا میدونم همیشه هوامو داری ولی من حواسم نیست🌸🌸🌸