2777
2789

لطفا تجربیات خودتون را در مورد مدیریت هزینه ها و اشپزی بدون اسراف و پس انداز ونحوه ی برگذاری مهمانی و......در اختیار من و بقیه دوستان بگذارید.

من خودم بگم 

اوایل خیلی بی حساب کتاب خرج میکردیم طوری شده بود که حتی نمیتونستیم یه کیلو میوه بخریم وقتی خودمون دو تا هستیم  چون همش بی حساب کتاب برای بقیه کادو میخریدیم و مهمونی های افراطی میدادیم 

همیشه حداقل دو نوع غذا و میوه(برای خودمون نمیخریدیم مهمون داشتنی میخریدیم )

همسرم که انقدر بد مدیریت میکرد که وسط ماه مجبور بودیم قرض بگیریم 

اما خودم سعی میکردم تو اشپزی اسراف نکنم تا جایی که امکان داشت 

تا 97یه قرون پس انداز نداشتیم 

دلم میخواد کم کم شروع کنم به پس انداز 

الان حقوق همسرمو خودم مدیریت میکنم بنظرم خوبیش اینه حداقل اخر ماه پول کم نمیاریم چون الان دوتامونم دانشجو هستیم و شهریه و کتاب و رفت امد و ...زیاد شده دیگه زیاد نمیتونیم مهمونی افراطی بدیم اما الان نمیدونم افطار بدم به خانواده همسرم یا نه حدودا 20نفر و تازه عروسم دارن اگه افطار بدم باید کادو پاگشا هم بدم و اینکه خانواده همسرم گفتن افطار نمیدن 

در مورد نحوه برگذاری مهمونی نمیتونم ساده برگذار کنم چون همه به دو نوع غذا حداقل عادت کردن با سالاد و ژله و...

سری پیش پاگشا دعوت کردم چهار پنج نوع غذا درست کرده بودم با سالاد و ژله و...

بنظرم از زندگی خیلی عقبیم چون نه خونه و ماشین از خودمون نداریم برای پدر شوهرم هست.

عزیزم به نظر من لازم نیست شما افطاری بدی 

معمولا بزرگترهای فامیل افطاری میدن که خودت گفتی گفتن نمیدن 

ببین گلم منم مثل شما وقتی مهمونی میدم خیلی زیاد تدارک میبینم ولی من سعی میکنم زیاد مهمونی ندم مثلا سالی یکبار  نهایتا مهمونی مفصل میگیرم و اونم با تشریفات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظرم در وهله ی اول 

مهمونی ها و افطاری ها رو به ساده و یک نوع غذا تغییر بده 

دیگران هم‌عادت می کنند 

سعی کن همون یک نوع رو باسلیقه و با روی گشاده برگزار کنی 

سنت مهمونی و افطاری باید حفظ بشه 

سنت های اشتباه چند مدل غذا و میوه و دسر باید حذف بشه

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
متاسفم اينو ميگم  ولي ديگ به پسنداز نميزسيم

عاشقتم منتظر بودم اول تو جواب بدی

باور کن الان که من مدیریت میکنم بهتر شده اما خب واقعا با شرایطی که پیش اومده و همه چی گرونه واقعا نمیشه پس انداز کرد 

اما خب من میخوام یه جور مدیریت کنم که حداقل بتونیم میوه بخریم برای وقتایی که دو تایی هستیم تموم الویتمون بقیه هستن 

والا الان با سن کمم همش استخون درد دارم 

اخه به چه قیمتی به قیمت از دست دادن سلامتیمون در حد مرگ داریم واسه بقیه خرج میکنیم که بیشترش مقصر شوهرمه 

میگه قلبت بزرگ باشه خدا روزی  میده 

خورشت درت کنین و جوجه خودتون.سالاد و ژله. اگر وام داشته باشیم مجبور میشین هزینه ها رو بیشتر مدیریت ...

دقیقا ما یه وام ازدواج داشتیم که مبلغش نا چیز بود همسرم نمی تونست پرداخت کنه چند قسطش که عقب افتاد از بانک زنگ زدن ضامن آبرومون رفت بعد اون شوهرم مخالف وام بانکی و وام های خونگی(همون قرعه کشی )هست 

من و شوهرم هم زندگی مون رو دانشجوی کارشناسی بودیم شروع کردیم 

با درآمد ناچیز 

و هیچ وقت از کسی کمک نگرفتیم 

همیشه هم مهمونی و افطاری و هدیه می دادیم 

هر دو مدیریت میکردیم 

همیشه حواست باشه که کل پولت رو خرج نکنی 

اگه دو تومن درآمد داری 

فکر کن یک و نیم داری

با ملاحظه خرج کن که همیشه یک چیزی ته حسابت بمونه 

اگر وقتی پول اضافه و ...رسید، ندیده بگیرش 

سریع خرجش نکن

بذار پس انداز بشه

توی هزینه رفت و آمد و کتاب و ...هم صرفه جویی کن 

کتاب ها رو از بقیه قرض بگیرید یا از کتابخونه 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

افطار و پاگشا عروس چون باهمه متاسفانه اگه این سری ساده برگذار میکنم میترسم چون تازه عروس داریم خانواده شوهرم ناراحت بشن اما خب اگه دعوت کنم دو نوع میپزم حداقل سوپ و چلو مرغ 

باز خوبه از پدرشوهر کرایه نمیدی 

بنظرم مهمونیات یهو کم نکن  مهمون خودش برکت میاره ولی کم کم عادت بده به غذای ساده ی نوع غذا هم بسه نهایت دو نوع و اینکه تو ممناسبتا بنداز مهمونیات  بقیه وقتارو کم کن 

اگه اونا نمیخوان مهمونی بدن  یعنی پاگشای اون عروسم واجب نیس حساب کن خرجای اصلی تا آخر ماه کنار بذار و ببین اگه حتما باید ی روز عروس دعوت کنی و کادو بدی الان بده حداقل ثواب افطارم ببرید به اندازه مهمونی بدید از قدیم گفتن رفت و آمد

لباس مثلا یکی از پیراهنای همسرم گذاشتم برا الگو و بجای خرید پیراهن  پارچه میگیرم و ....

غذا هم ی وعده مفصل درست کنم ی وعده ساده تر

مهمونیام ساده برگزار میکنم  ی نوع غذا میوه فصل با کمی روی خوش

طبق قانون بیست هشتاد پس انداز میکنم مثلا از هر پول ۲۰ درصدنادیده بگیرید واسه آخر ماه یا مراسمای پیش بینی نشده و باز از اون پس اندازم میشه(البته خیلی درگیر عدد و ارقام نیستیم  خدا خودش برکت میده)

من و شوهرم هم زندگی مون رو دانشجوی کارشناسی بودیم شروع کردیم  با درآمد ناچیز  و هیچ وقت ...

مرسی عزیزم 

الان دقیقا دو تومن حقوق همسرمه 

بخاطر مدیریت هزینه های دانشگاه سعی میکردم ناهار خودم درست کنم تا هم فست فود نخورم هم هزینه هامو مدیریت کنم 

لطفا از تجربیاتتون بگید اگه امکان داره

وقتی میری خرید اولویت رو بذار روی خرید میوه و شیر و ...

مثلا چیزهایی مثل شکلات و شیرینی و تنقلات دیگه نخر، اونا خوردنش سود که نداره ضرر داره

نخوری هم چه بهتر 

ولی شیر و میوه و گوشت رو اول بخر

باز خوبه از پدرشوهر کرایه نمیدی  بنظرم مهمونیات یهو کم نکن  مهمون خودش برکت میاره ولی کم ...

ممنونم عزیزم 

همین که اجاره نمیدیم و ماشین رو پدر شوهرم گرفته اما خب ما ازش خیلی استفاده میکنیم باعث شده بقیه بگن شما اجاره خونه نمیدید و....

و توقع کادو و....دارن همش

امکان مستقل شدنم نداریم 

مرسی عزیزم  الان دقیقا دو تومن حقوق همسرمه  بخاطر مدیریت هزینه های دانشگاه سعی میکردم نا ...

منم همیشه غذا میپختم برای نهار فردامون

اگر وقت داشتم معمولا یک چیز ساده مثل کوکو برای شام میپختم 

و پلو و خورشت برای فردامون 

اینجوری به اندازه یک وعده گوشت استفاده میکردم  

حتی هنوزم الان که خارج از کشوریم و بازم دانشجو 

همین کار رو میکنم 

چون اگر بخوایم غذای بیرون بخوریم خیلی گرون در میاد 

منم همیشه غذا میپختم برای نهار فردامون اگر وقت داشتم معمولا یک چیز ساده مثل کوکو برای شام میپختم&nb ...

مرسی عزیزم که تجربیاتت رو در اختیارم میذاری 

منم در اینده دلم میخواد برای تحصیل و بچه دار شدن برم خارج از کشور اما چشمم اب نمیخوره🤔

انشالله موفق باشی تو زندگی و تحصیل