لطفا تجربیات خودتون را در مورد مدیریت هزینه ها و اشپزی بدون اسراف و پس انداز ونحوه ی برگذاری مهمانی و......در اختیار من و بقیه دوستان بگذارید.
من خودم بگم
اوایل خیلی بی حساب کتاب خرج میکردیم طوری شده بود که حتی نمیتونستیم یه کیلو میوه بخریم وقتی خودمون دو تا هستیم چون همش بی حساب کتاب برای بقیه کادو میخریدیم و مهمونی های افراطی میدادیم
همیشه حداقل دو نوع غذا و میوه(برای خودمون نمیخریدیم مهمون داشتنی میخریدیم )
همسرم که انقدر بد مدیریت میکرد که وسط ماه مجبور بودیم قرض بگیریم
اما خودم سعی میکردم تو اشپزی اسراف نکنم تا جایی که امکان داشت
تا 97یه قرون پس انداز نداشتیم
دلم میخواد کم کم شروع کنم به پس انداز
الان حقوق همسرمو خودم مدیریت میکنم بنظرم خوبیش اینه حداقل اخر ماه پول کم نمیاریم چون الان دوتامونم دانشجو هستیم و شهریه و کتاب و رفت امد و ...زیاد شده دیگه زیاد نمیتونیم مهمونی افراطی بدیم اما الان نمیدونم افطار بدم به خانواده همسرم یا نه حدودا 20نفر و تازه عروسم دارن اگه افطار بدم باید کادو پاگشا هم بدم و اینکه خانواده همسرم گفتن افطار نمیدن
در مورد نحوه برگذاری مهمونی نمیتونم ساده برگذار کنم چون همه به دو نوع غذا حداقل عادت کردن با سالاد و ژله و...
سری پیش پاگشا دعوت کردم چهار پنج نوع غذا درست کرده بودم با سالاد و ژله و...
بنظرم از زندگی خیلی عقبیم چون نه خونه و ماشین از خودمون نداریم برای پدر شوهرم هست.