2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من سه ماهگی تازه ابروهاش رشد کرد تایک سالگی هم کچل بود تا یک‌ماه هم مژه نداشت 

سلام، کچلی نوزاد شما در چه حد بود نوزاد من کاملا کچل و بی مو و ابرو هست، هم نگرانم هم خیلی غصه میخورم

سلام، کچلی نوزاد شما در چه حد بود نوزاد من کاملا کچل و بی مو و ابرو هست، هم نگرانم هم خیلی غصه میخور ...

سلام 

خیلی کچل بود الان موهاش عالیه این پست مال پنج سال و نیم پیشه یکهو رفتم تو اون دوران قشنگ غصه نخور نگران نباش❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام  خیلی کچل بود الان موهاش عالیه این پست مال پنج سال و نیم پیشه یکهو رفتم تو اون دوران قشنگ ...

بچه من دو ماهشه سرش کاملا صاف و صیقلی ابرو هم هیچی نداره حتی پرز هم نداره  واقعا دلم مو میخاد

بچه من دو ماهشه سرش کاملا صاف و صیقلی ابرو هم هیچی نداره حتی پرز هم نداره  واقعا دلم مو میخاد

عزیزمممم پسر من از بعد یک سالگی شروع کرد موهاش دراومد الان کلاس اول هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میگید کچل بود کچلیش چه مدلی بود؟ پوست سرش صاف و لیز بود مث کف دست یا پرز هم داشت ؟ ممنون که جوابمو ...

اول هیچ مویی نداشت بعد تا شش ماهگی پرزهای نرم شد الان از من و پدرش موهاش بهتره پرپشت و ضخیم و حجیم 

یکسال هم زیاده😔 حداقل اگه پرز داشت سرش اینقدر فکرم درگیرش نبود

عزیزم واسه چی آخه نگران هستی؟

اول هیچ مویی نداشت بعد تا شش ماهگی پرزهای نرم شد الان از من و پدرش موهاش بهتره پرپشت و ضخیم و حجیم&n ...

من هر روز زل میزنم به پوست سرش تا بلکه یدونه پرز ببینم در اومده ولی هیچی نیست، دوماهشه، یک ماهگی دکتر براش کپسول مگابیت ۵۰۰۰ نوشت که روزی یدونشو بریزم تو شیرم و بهش بدم اما من بعد ۴،۵روز حس کردم یکی براش زیاده روزی نصفشو میدم. ولی یه متخصص دیگه گفت من تا حالا ندیدم به نوزاد از این کپسول بدن حالا شک دارم تو دادنش

عزیزم واسه چی آخه نگران هستی؟

آخه خییییلی صافه میگم نکنه مو در نیاره نکنه خدایی نکرده برا مریضی چیزی باشه. حالا دکتر براش آزمایش متابولیک نوشته اون ماه جوابش میاد دعا کن جوابش خوب باشه و چیزی نباشه

آخه خییییلی صافه میگم نکنه مو در نیاره نکنه خدایی نکرده برا مریضی چیزی باشه. حالا دکتر براش آزمایش م ...

عزیزم نگران نباش پسر من ژنتیکش به دایی‌هاش رفته اونا هم این مدلی بودن