2789

تروخدا راهکاری بدین که فشار نیاد طبیعی زایمان کردم زیاد بخیه دارم .۵ روزه درگیر یبوستم ۳ روزه بچم دنیا اومده از ترسم درست حسابی تغذیه ندارم شیرمم کمه هنوز اغوزه بچم طفلی گرسنهس .

برگ سنا دمکن بخور

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا قرص سیکلاس بخور ی دونه

تا شب دیگه از خونه نرو بیرون

شب دیگه روده هات خالیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دکتر شیاف و دارو نداد؟ تو بیمارستان نگه نداشت شکمت کار کنه بعد ترخیص بشی؟

روغن زیتون با غذاها

۱۰-۱۵ انجیر خشک که شب تا صبح تو آب گرم خیس خورده

رسیدن نی نی تون هم مبارک باشه🌹🌱🍃

برو دکتر حتماااااا...من نرفتم شقاق پیدا کردم .وایروزگارم سیاه شد.موقع دستشویی به شدت می سوختم !طوری که اشک می ریختم ...فکرکردم بخیه هام باز شده !بعد به مطب دکتر که زنگ زدم منشی گفت من از خانم دکتر پرسیدم گفته باید بری جراح عمومی چون شقاق پیدا کردی .رفتم اونجا با یه شربت و پماد خوب شد.قبل از اینکه به اینجا برسی حتما برو دکتر دارو بگیر

بابام یبوست شدید داشت فقط نصف استکان جوشانده برگ سنا خورد و خوابید جوری اسهال شد که فقط بدو بدو خودشو رسوند دسشویی

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره