2789

سلام خانم ها من دوساله عقدم

همسرم کلییی فامیل داره تو بله برونم و خواستگاریم خونمون پر آدم بود بیشتر از ۱۰۰ نفر بودن

حالا بماند تو روز وام ازدواج کسی از فامیلاشون حاضر نشد ضامن بشه بابام هم ب من ضامن شد هم ب شوهرم.

اون موقع بهش گفتم عزیزم سعی کن وامو زودتر بریزیم حساب پدرمو نبندن گفت باشه عزیزم بعدا تو بحث و دعوا گففت چقدر هوای باباتو داری ی کم هوای منم داشته باش ادای منو دراورد.

حالاااا دنبال ضامن برای وام ودیعه مسکنیم بدون اینکه بهم بگه زنگ زده بابام بابام هم قبول کرده ولی میدونم بابام نتونسته ن بگه بهش

زنگ زده بهم میگه مدارک ها رو آماده کن بیام ببرم.

منم گفتم باشه بعدا حرص خوردم گفتم اون همه آدم ک جمع کردی خونمون تو بله برون ب اونا بگو بیان ضامن بشن.

جوابمو نداد زنگ زدم قطع کرد دوباره زنگ زدم گفت میام مدارک ببرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم این که کسی رو نداره ضامنش بشه عیب و عار نیست توی این دوره زمونه سخت کسی اعتماد میکنه . اگر خودش خوش حسابه و توانایی باز پرداخت رو داره واقعا نیازی نیست انقدر این مساله رو بزنی تو سرش . پدرت هم حتما منطقی گاه کرده و لطف داره کار دامادشو راه میندازه

وقتی شوهرت خوش حساب باشه پدرت خوشحال میشه کمک کنه برای ارتباطشون هم خیلی خوبه . احترام براش میاره . به نظرم شما با منت و طعنه های الکی خودتو انداختی وسط کار رو خراب کردی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚