2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان پریود شدی؟؟؟؟؟

اره سه تا بیبی چک مدیکور هاله انداخت اما بتا ۴ روز مونده به پریودم ۲ بود اما باز امید داشتم اما امروز که روز موعدم بود پریود شدم البته خیلی زیاد نیست ولی درناکه.

نمیخواستم تا تشکیل قلب بی بی بزنم فکرشم نمی کردم اینجوری بشه

اخی عزیزم 🥹

سیب و عناب و به و بادوم درختی و گردو و شیر ،خرما بخور برای تشکیل قلب جنین خیلی خوبه با فولیک اسید ۱

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈

مبارکه عزیزم مثبته❤️🥹بی بی چکای منم رفته رفته پررنگ تر شدن اولش مثل مال تو بود

🥹🥹🥹🥹🥹من خیلی سختی کشیدم تو راه برام دعا کن اگر واقعا باردارم خدا برام نگهش داره

🥹🥹🥹🥹🥹من خیلی سختی کشیدم تو راه برام دعا کن اگر واقعا باردارم خدا برام نگهش داره

اخی عزیزم انشالله با خبر خوش بیای و مثبت باشه🫂

من ۴ روز مونده به موعدم تست دادم هاله افتاد دوروز بعدش دوباره امتحان کردم یکم تیره تر شد دوروز بعد اونم که میشد روز موعدم پررنگتر از قبلیا شد ...

ولی براهمه یکی نیس خودتو با بقیه بارداری ها مقایسه نکن

دخترخاله من ۱۶روز بعد تایم پریودش بی بی چک زد منفی نشون داد(هاله هم نیوفتاد) رف دکتر ،دکتر کف ازمایش بتا بده،داد اولش ازمایشش ۲۵ اومد (خیلی پایین بود)بعد رفته رفته بیشتر شد،دکتر گفته بود تخمک گذاریت دیر اتفاق افتاده و اخرای سیکلت باردار شدی

اخی عزیزم انشالله با خبر خوش بیای و مثبت باشه🫂من ۴ روز مونده به موعدم تست دادم هاله افتاد دوروز بعد ...

آها من چون میگم زود زدم شاید کمرنگ شد یا چند روز دیگه میزنم باز