نه اذیت میشه چون الان مدفوع انتهای روده جمع شده و این خیلی قویه.کاش از یه متخصص گوارش مشورت بگیری ...
عه؟ نمیدونستم🙏
پس استارتر نخور اینو فعلا
میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...
انجیر خیس کرده بودم شکر هم زده بودم فکر کن تو بیمارستان بعد سزارین 4 بار دفع داشتم دیگه خسته بودم !!
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چیکار کنم تو بیمارستانم بچم تو دستگاهه براش همراه موندم اینجا هم دارویی ندادن اصلا اهمیت ندادن و مرخ ...
واسه شیر هم شیرگوشت ، آبگوشت با نخود بدون گوجه و رب ، مایعات اینجور چیزها رو بخور هم شیرت قوت میگیره هم زیاد میشه
زردک هم خیلی مفیده
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم