2789
عنوان

درمان یبوست بدون اینکه فشار بیاد پنج روزه یبسم سه روزه زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 80 پست
نه اذیت میشه چون الان مدفوع انتهای روده جمع شده و این خیلی قویه.کاش از یه متخصص گوارش مشورت بگیری ...

عه؟ نمیدونستم🙏

پس استارتر نخور اینو فعلا

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یا آب ولرم بخور(بزار یکم خنک شه بعد داغ داغی نخور)

یا ۴ تا انجیر و نصف کن و بزار تو یه فنجون آب ولرم و نعلبکی یا بشقاب بزار رو فنجون ۱۰ دقیقه فرصت بده بعد هم انجیر هارو بخور هم آب و

موفق باشی🫡

پس قلب خواهد شکست اما با این حال،هنوز خواهد تپید...🦋

یبوست رو جدی بگیر توشرایطی که بخیه خوردی .خیلی مهمه .از درمان خونگی بیا بیرون اگه تو این چند روز اثر ...

چیکار کنم تو بیمارستانم بچم تو دستگاهه براش همراه موندم اینجا هم دارویی ندادن اصلا اهمیت ندادن و مرخصم کردن

امیدوارم کارساز باشه .میگم شوهرم بخره بیاره برام

مامان شدنت مبارکه

شکر خمیری استفاده میکنی ؟

یبوست پسرمو با همین شکر درمان کردم

هم خونسازه هم مسهل ضرر هم نداره

واسه خودم کمپوت پخته بودم با همین شکر

انجیر خیس کرده بودم شکر هم زده بودم فکر کن تو بیمارستان بعد سزارین 4 بار دفع داشتم دیگه خسته بودم !!

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چیکار کنم تو بیمارستانم بچم تو دستگاهه براش همراه موندم اینجا هم دارویی ندادن اصلا اهمیت ندادن و مرخ ...

واسه شیر هم شیرگوشت ، آبگوشت با نخود بدون گوجه و رب ، مایعات اینجور چیزها رو بخور هم شیرت قوت میگیره هم زیاد میشه

زردک هم خیلی مفیده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم