2789
عنوان

دلم میخواد شوهرم حرفم رو بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 46 پست
شاید چشش ترسیده از بی پولیداره جمع میکنه

حرفت درسته.همسر من وقتی ۳ساله بوده پدرش فوت کرده. وضع مالی به شدت بدی هم داشتن. تو ذات و خونش انگار عجین شده که من ندارم. من بی پولم. من کسی رو ندارم بهم کمک کنه. انگار سیراب نمیشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

و درآخر هم میبینی تو اینستا و اینا میگن اولویت زندگیت باید مادرت باشه زنت بچه مردمه مادرت مهمه دیگه ...

دقیقاا زندگی اجبار نیست تحمل و ساختن و سوختن خاکسترشدن هم نیست

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

و درآخر هم میبینی تو اینستا و اینا میگن اولویت زندگیت باید مادرت باشه زنت بچه مردمه مادرت مهمه دیگه ...

اگر بر این اساس باشه. که چرا اصلا ازدواج میکنن یه سری ها. زندگیشون رو با مادرشون که الویتشونه ادامه بدن

حرفت درسته.همسر من وقتی ۳ساله بوده پدرش فوت کرده. وضع مالی به شدت بدی هم داشتن. تو ذات و خونش انگار ...

بگو حالا که وضعمون خوب شده دوتامون یه سر و سامونی به خونه زندگی و تیپ و ظاهرمون بدیم بهتر نیس؟ ببین چی میگه

بگو حالا که وضعمون خوب شده دوتامون یه سر و سامونی به خونه زندگی و تیپ و ظاهرمون بدیم بهتر نیس؟ ببین ...

اون لحظه میگه باشه. اما وقت پول دادن که میشه انگار میخواد قسمتی از وجودش رو بده

مثلا شوهر خرجی زیاد نمیده

اگر مجردی برای آینده میگم. تجربه شخصی ام. از خودت نگذر.خواسته ات رو همیشه بگو. بذار اگر هم نداره که خواسته ات رو براورده کنه بدونه که تو خواسته داشتی اون نتونسته

اگر مجردی برای آینده میگم. تجربه شخصی ام. از خودت نگذر.خواسته ات رو همیشه بگو. بذار اگر هم نداره که ...

منم مث شما بودم.خیلی قناعت میکردم.ولی الان میبینم خودش زن قانع خوشش نمیاد.دیگه قناعت نمیکنم خیلی