2789
عنوان

دلم میخواد شوهرم حرفم رو بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 46 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همیشه نمیتونه خسیس باشه

نمیتونه. ولی الان باز باید کلی سختی بکشم تا از این حالتی که خودم ساختمش خارجش کنم. و این برام آزار دهنده است. مرد خسیس واقعا آدم رو پیر میکنه پیییییر

بهش بگو حالا که وضعمون تغییر کرده دلم میخواد یه تغییری به سر و وضعم ایجاد کنم

باورت میشه. تو خونش رفته. هزار بار بهش این هارو گفتم. اما کو گوش شنوا.انگار تا ته وجودش نفوذ کرده این باور که پول نداره. حسابش پره. اما مدام میگه پول نداریم. اهل پنهون کاری نیست. تا ریز حساب هاش رو میدونم. ولی واقعا زورم میاد میگه ندارم پول

نمیتونه. ولی الان باز باید کلی سختی بکشم تا از این حالتی که خودم ساختمش خارجش کنم. و این برام آزار د ...

یه سری مردا واقعا ندارن.با این اوضاع حقوق ها.با اونا باید مدارا کرد که زندگی سخت نشه.ولی همسر شما داره و نمیخواد بده.

باور کنید نمیدونم نفقه چیه

ای داد ابجی گلم ،باید یک خانم بدونه حق حقوقش چی ها هست ک یکسری مردها سواستفاده نکنن ازشون ،مهریه و هرماه نفقه و اگر بچه دار شد نفقه بچه اش و اجرت المثل اش باید اون شوهر بحسابش اونم هرماه واریز داشته باشه ،امسال نفقه خانم ها ۴ تا ۶ میلیون و نفقه بچه ها ۲ تا ۴ میلیون و یک خانم هیچ وظیفه ای نداره برای جهیزیه بردن !! اگر برد حتی یک تیکه میشه هدیه و هدیه اش میتونه هروقت دلش بخواد استرداد جهیزیه کنه و هرجا دوست داره ببره ،و هر طلا و هدیه ای که در دوران عقد میگیره هبه نیست فقط واسه خود اون خانم هست .

@ziba_jooni شماهم هروقت اومدین نظرتون بگین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

ما زنا بدبختی میکشیم ازاول زندگی تا خونه بخره ماشین بخره و درآخر بگن مگه چیکار کردی اینچیزا وظیفه پدر مادر مرد هست تا تهیه کننن اما یسری خودشون و خیلی راحت میکنن و فقط بچه پس انداختن بلدن

یه سری مردا واقعا ندارن.با این اوضاع حقوق ها.با اونا باید مدارا کرد که زندگی سخت نشه.ولی همسر شما دا ...

من واقعا با نداریش ساختم. سال پیش که خونه رو خرید دم عید بود. میدونستم بدهی داره. اصلا نخواستم ازش. اما امسال دیگه داره. من گرفتم پول رو ازش. اما ناراحت شدم که چرا اصلا من باید سر این موضوع عذاب بکشم

کاش بجای خونه خریدن میرفتم مسافرت. میرفتم بهترین و قشنگترین رستوران ها. بهترین ها رو میپوشیدم

قصه نخور خواهر گلم ولی دیگه حواست جمع کن عقلانی پیش برو،بهترین لحظه ها نصیبت بشه

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

و درآخر هم میبینی تو اینستا و اینا میگن اولویت زندگیت باید مادرت باشه زنت بچه مردمه مادرت مهمه

دیگه نمیگن اونیکه تو سختی تو بدبختی تا اخر عمر باهات و تحمل میکنه زنته

مادرت اولویت باباته پس توام باید اولویت شوهرت باشی