2821
2789
عنوان

من به یه نظری رسیدم اقاا

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 18 پست
یعنی بلده کار خوب بکنه ولی عمدا واسه ما نمیکنه ولی میبینی واسه یه ادم دیگه کرده درسته؟

دقیقا

ولی ما اینو در نظر نمیگیریم که تواناییشو داشته و نخواسته

و میذارم روی ناتوانی

دقیقا ولی ما اینو در نظر نمیگیریم که تواناییشو داشته و نخواسته و میذارم روی ناتوانی

اره فهمیدم الان

دلیلش اینه که خودما چون دلمون پاکه وسیاست نداریم وزو باور میکنیم وبه همه اعتماد میکنیم ودلیل دیگه اش هم اینه که ما از همون برخورد اول باهمه ها صدمونو میزاریم طرفو میبریم روسرمون بعد نمیشه دیگه جمعش کرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره فهمیدم الان دلیلش اینه که خودما چون دلمون پاکه وسیاست نداریم وزو باور میکنیم وبه همه اعتماد میکن ...

من تو ارتباط با طرفم خیلی سیاست داشتم خیلی زیادد همیشه جذبم میشد ولی یه زمان بازی برگشت وابستگی من شدید تر شده بود منی که کلا از اول محل نمیذاشتم کلا داشتم قربونی میشدم و طرف کم میل تر رفتار میکرد ولی برای بقیه مهربونه شده بود

دیگه من فاصله رو رعایت کردم دوباره و باز به ضجخ افتاد

من تو ارتباط با طرفم خیلی سیاست داشتم خیلی زیادد همیشه جذبم میشد ولی یه زمان بازی برگشت وابستگی من ش ...

اینم دلیل سومه که تو گفتی ودقیقا من تو زندگیم به هرسه این موارد برخورد کردم من اسمشو گذاشتم جوگیر شدن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792