2821
2789
عنوان

من به یه نظری رسیدم اقاا

164 بازدید | 18 پست

حالا شاید کلیشه باشه از نظرتون ولی چون تازه درک کردم خودم براتون میگم

همون ادمی که با خودتون میگید کار داره بیکار نیست...یا علاقش فلان چیز نیست و اینا

دقیقا همون آدم هر کاری که شما تو ذهنتونه باهاش انجام بدید و یاری نمیکنه رو حتی اگه خواهانش نیست انجام میده با کسی که بخواد پس شما در واقع فرد مورد نظرش نیستید دیگه این همه اصرار و توضیح و اجبار نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

آخر شبی چقدر فلسفی حرف میزنین مغزم نمیکشه

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

متوجه نشدم

پیش میاد کسی رو مجبور میکنی کاریو کنه که خیلی سادست منت کشی نداره یا فردیو مجبور میکنی رفتارشو برات عوض کنه و میگی حتما ذاتش همین بوده در صورتی که اصلا اینطور نیست این فرد درست رفتار کردن و خوب رفتار کردنو کامل بلده اما برای ادمی که میخواد انجام بده

پس شما ادم مورد نظرش نیشتید

اصلا نفهمیدم چی گفتی

پیش میاد کسی رو مجبور میکنی کاریو کنه که خیلی سادست منت کشی نداره یا فردیو مجبور میکنی رفتارشو برات عوض کنه و میگی حتما ذاتش همین بوده در صورتی که اصلا اینطور نیست این فرد درست رفتار کردن و خوب رفتار کردنو کامل بلده اما برای ادمی که میخواد انجام بده

متوجه شدم و لی نفهمیدم

پیش میاد کسی رو مجبور میکنی کاریو کنه که خیلی سادست منت کشی نداره یا فردیو مجبور میکنی رفتارشو برات ...

یعنی بلده کار خوب بکنه ولی عمدا واسه ما نمیکنه ولی میبینی واسه یه ادم دیگه کرده درسته؟

2825
2823
2791
2779
2792