2821
2789
عنوان

از وقتی نامزد کردم دارم عذاب میکشم

476 بازدید | 26 پست

سلام

من تابستون یه خواستگار داشتم که فامیلمون بود

خیلی پسر خوبی بود از نظر ظاهر و موقعیت و تحصیلات و خانواده واقعا خوب بود درآمدش هم بالا بود

خانوادمم راضی بودن

باهم صحبت کردیم سه ماه مشاوره قبل ازدواج هم رفتیم

فقط این آقا یه مشکلی داشت اونم لکنت زبان بود که خیلی خفیفه خیلی وقتا کسی متوجه نمیشه

بعد مشاوره و صحبتهایی که باهاش داشتم فهمیدم کاملا تایپمه و باهاش نامزد کردم

سه ماهه نامزدیم خدایی هیچ بدی ازش ندیدم

همیشه خوشحالم میکنه

برام گل و هدیه میخره با اینکه راهش دوره دو هفته ای یبار میاد دیدنم خیلی احترام خانوادمو داره و برا خانوادمم هدیه میخره حتی

ولی مامانم شده مایه عذابم هر روز سر هر بحثی میشه میگه این چی بود باهاش ازدواج کردی لکنت داره فلانه درحدت نیست درحالی ک روز اول خودشون کاملا راضی بودن

سر کوچیک ترین بحثی میگع هزار تا خواستگار داشتی اینو چرا انتخاب کردی یا به شوخی یا به جدی تیکه بهم میپرونه هزار بار گریه کردم که مگه دوس پسرم بود خوبه سنتی بودیم کاملا خودتونم راضی بودین چرا ایقدر سنگ دلی؟!

حالا بنده خدا گاهی لکنت بگیره تو بعضی موقعیت ها ک داره گفتار درمانی میره درستش میکنه

ولی حتی از نظر سطح خانوادگی از خانواده من بالاترع

ولی مامانم هزار بار میگع این در حدت نیست

اینهمه خواستگار چرا اینو انتخاب کردی

یا سر بحث جهاز میگه اون لیاقت نداره براش جهاز بخری🥲

درحالی ک اینقدر احترام خانوادمو داره و همیشه هواشونو داره

خودم پرستارم از نظر ظاهری چیزی کم ندارم ولی این پسر واقعا هم دوسش دارم هم خیلی خیلی خوب رفتار میکنه تو این ۶ ماه حتی یذره ناراحتم نکرد برعکس همیشه خوشحالم میکنه نمیدونم مامانم چرا اینجوری میکنه گاهی میرم تو یه جلدی کلا نامزدیمو بهم بزنم خسته شدم دیگ اینقدر نیش و کنایه شنیدم ازش

صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد🌱

دلم برای آقا پسر سوخت

نه واسه اینکه همجسنم هست بلکه بخاطر اینکه جامعه کوفتی مزخرف جهان سوم ما .فکر میکنه دختر یا پسر حتما حتما و حتما باید کامل باشه

یه چیزی در حد گلزار که کراش 99 درصد دخترای ایرانه

بابا هم دخترش هم پسرش بلاخره مشکلی دارن

لکنت مشکل نیست بلکه میشه رفعش کرد

فقط باید طرف رو درک کنید

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نامزد یعنی عقد کردین؟

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

به حرف هبجکس گوش نده یه گوشت در باشه یکیش دروازه ..دوسش داری دوست داره برات تلاش میکنه خوشحال و راضی تمامه کار. هرچی گفت بگو اوکی ... محل نده

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

سلام عزیزم

با وجود اینکه اینقدر از همسرت راضی هستی، میخوای بخاطر مادرت به هم بزنی؟

یعنی خودت هم از علاقه ای که داری مطمئن نیستی؟

یه بار برای همیشه بشین فکر کن و انتخابش کن

بعد دیگه گوشاتو روی حرفای بقیه ببند

بنظرم سریع عروسی بگیرین حتی شده با شرایط ساده و جهاز ساده. برین سر خونه زندگی تون

بعدش هم فاصله تون رو بیشتر کنین

مثلا لازم نیس شوهرت هر روز باهات بیاد خونه مامانت

مناسبتی چیزی بود دعوتش کنین

و مطمئن شو مادرت این حرفارو به همسرت نمیزنه. خودت هم منتقل نکن

سلام عزیزم.

اصلا نامزدی و بهم نزن وقتی با شما و خانواده اتون خوبه.

همین آدمایی که الان روی این نامزدتون عیب و ایراد میزارن مطمئن باشین باز هم این کارو انجام میدن، پس به حرف مردم و خانواده نباش.

امیدوارم خوشبخت و عاقبت بخیر باشید.

نه نامزدیم

بسلامتی عزیزم

میشه بگی نامزدت چیا داره ؟

درامدش چطوره

شاید مشکل مادرت چیزی دیگه باشه اخه لکنت زبان چیز خاصی نیست ینفر میشناسم لکنت داشت زیاد خوب شد الان عادیه

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

سلام عزیزمبا وجود اینکه اینقدر از همسرت راضی هستی، میخوای بخاطر مادرت به هم بزنی؟یعنی خودت هم از علا ...

نه من هیچ کدوم حرفا مامانمو بهش نمیگم!

و بعد ازدواج هم میریم یه شهر دیگ

ولی از وقتی نامزد کردیم ب حدی مامانم داره تیکه میندازه و حرف میزنه اون مشکل داره تو ذهنم بزرگ تر میشه

درحالی که روزای اول نع مشخص بود نه روش زوم بودم

هیچ کس هم تا الان متوجهش نشد

من خودم تو بچگی شنوایی یکی از گوشامو از دست دادم!!!

بهش میگم اگ اینجوریه ک نباید کسی هم با من ازدواج کنه چون یکطرفه ناشنوام

صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد🌱
دلم برای آقا پسر سوختنه واسه اینکه همجسنم هست بلکه بخاطر اینکه جامعه کوفتی مزخرف جهان سوم ما .فکر می ...

چجوری امارمون گرفتی ک ۹۹ درصدمون عاشق و دلباخته گلزاریم؟؟؟؟؟؟؟؟سرکاریه؟؟؟خوبی ت؟؟؟

ازخواب برگشتم ب تنهایی..پل میزنم ازتو ب زیبایی..چشمامومیبندم و میبینم...دنیارو باچشم تو میبینم.....دنیای من باعشق درگیره........🎵🎵🎶والایار🎀اگه دیگه عاشق نشم چی--نمیدونم کی بود یهو پرید وسط زندگیم...قسمت منم این بود.

2825
2823
2791
2779
2792