2821
2789
عنوان

از وقتی نامزد کردم دارم عذاب میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من هیچ کدوم حرفا مامانمو بهش نمیگم!و بعد ازدواج هم میریم یه شهر دیگ ولی از وقتی نامزد کردیم ب حدی ...

عزیزم دیدم والدین رابطه ۲ تا زوج خوب رو خراب کردن

گوشاتو روی حرفای مادرت ببند. بگو این همونی بود که آرزو داشتم و باهام خوبه. هم اون لیاقت منو داره و هم من لیاقت اونو. کس دیگه ای به چشمم نمیاد دیگه

زود عروسی کنین هر طور شده

از مخلفات مراسما کم کنین

به حفظ زندگیت می ارزه

بسلامتی عزیزممیشه بگی نامزدت چیا داره ؟درامدش چطوره شاید مشکل مادرت چیزی دیگه باشه اخه لکنت زبان چیز ...

نامزدم درآمدش بالاس وداره تو کارش پیشرفت میکنه

پیمانکار ساختمانه

خونه و ماشین داره

خانواده ب شدت محترمی دارن و خیلی خیلی هم منو دوس دارن و احتراممو نگه میدارن

خانواده منم احترام اونو نگع میدارن ولی مامانم سر کوچیک ترین صحبتی به شوخی و خیلی وقتا جدی تیکه میندازه بهش که در حدت نیست!!!

صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد🌱

بنظرم اکه دوسش دا ی و پسر خوبیه وخانواده خوبی داره از دستش نده و به مادرت بگو یبار دیگه ازش بدی بکی میرم خونه مادرشوهرم بعدشم خونه خودم دیگه هم کاری باهات نداره فکر کن کسایی که خیانت دیدم وبهر دلیلی طلاق گرفتند گسره همون بقول شما کیس های عالی وایده عالی بودند

شوهرت رو همینطور که هست پذیرش دائم ایرادش رو بهش یادآور نکن و ناراحت وشرمندش نکن نزار کسی روش عیب بزاره

همه چیز به خودت بستگی داره تازه داری میگی خودتم کمی ناشنوایی داری دیگه چی میگی پس

تو ازدواج نباید دو طرف صد در صد کاملا ایده آل باشن همین که تایپ هم باشن خوبه بازم خودت میدونی

عزیزم دیدم والدین رابطه ۲ تا زوج خوب رو خراب کردنگوشاتو روی حرفای مادرت ببند. بگو این همونی بود که آ ...

🥲🥲🥲خیلی ناراحتم

مامانم کلا از بچگی همین عادت رو داشت مارو تخریب میکرد یا مقایسه میکرد

الان که نامزد کردم مدام میاد اونو با بقیه مقایسه میکنه

درحالی ک از ۹۰ درصد دامادایی که دست کم اطراف خودم دیدم بهتر رفتار میکنه باهاشون و خیلی خیلی حواسش ب خانواده هست ولی آخرش مامانم اینجوری میگه

قلبم میشکنه چون انگار تلاشای اونو برای رابطمون و خوشحال کردن منو خانوادم نمیبینه اصلا

بنظرم اکه دوسش دا ی و پسر خوبیه وخانواده خوبی داره از دستش نده و به مادرت بگو یبار دیگه ازش بدی بکی ...

من خودم دوسش دارم

و خدارو شکر میکنم که اومد تو زندگیمم

ولی اینقدر مامانم روزانه بهش تیکه میندازه و ایراد میذاره روش داره دلسردم میکنه

همیشه هم جوابشو میدم ک همینجور ک هست میخوامش ولی انگار نه انگار باز ادامه میده رفتارشو

🥲🥲🥲خیلی ناراحتم مامانم کلا از بچگی همین عادت رو داشت مارو تخریب میکرد یا مقایسه میکردالان که نامز ...

عزیزم قرار نیست بقیه هیچ وقت عوض بشن

مادرت عزیزه و احترامشون واجبه، شما که می دونی مادرت از قبل چنین خصلتی داره. چرا الان تحت تاثیرش قرار گرفتی

باید یاد بگیری تا آخر عمر این قضیه برات حل شده باشه. نه تنها خودت برات مهم نباشه، حرف کسایی که اینو میگن هم گوش ندی

فردا روز بچت ازت می پرسه مامان، بابا چرا اینطوری حرف میزنه

میخوای اون موقع هم از شوهرت سرد بشی و ناراحت باشی؟

باید بلد باشی ویژگی های مثبت شوهرت رو ببینی و اون موقع هم به بچت بگی بابای تو از همه ی مردای دنیا سره. و دونه دونه ویژگی های مثبتش رو بشمری

اگه مرد خوبیه همینطوری قبولش کن و دیگه هیچ وقت به این موضوع فکر نکن

یه دفتر بردار و لیستی از ویژگی های مثبت شوهرت بنویس. مواردی که خوب انجام داده و نقاط قوتش. دقیق و با جزییات بنویس

هر بار در موردش بد شنیدی یا بد یادت اومد، بدو دفترم بردارو بخون. و با همسرت مهربون تر شو🪷

نامزدم درآمدش بالاس وداره تو کارش پیشرفت میکنهپیمانکار ساختمانهخونه و ماشین دارهخانواده ب شدت محترمی ...

استارتر همیشه به خودت بگو فاقد اهمیت!

اصلأ بها نده لطفاً به حرفاش!

انشاالله خوشبخت بشی.

لکنت چیز خاصی نیست چون قابل درمانه.

فکرتو مشغول نکن عزیزم و از دوران نامزدیت لذت ببر.😘😘❤️❤️❤️❤️❤️🥰

کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز