2821
2789
عنوان

ازدواج با اتباع

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 90 پست

بحث نژادپرستی نیست فرهنگ اتباع افغان اصلا به ایرانیا نمیخوره ،برو ببین حتی نتیجه ازدواج هندی ها ، سوری ها و سایر مسلمانان با افغان ها چی شده جز قتل . من به شدت مخالف ازدواج با مردای افغانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حس میکنم تاپیک فیکه

ولی بخاطر ازدواج با اتباع

ارزش نداره قید خانواده ات رو بزنی

حالا خود دانی

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد🕊️ این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید ، نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد #سیف

با ایرانی هم قرار نکن چه برسه افغانستانی

ایشون اصلا مدارک داره ؟؟

حتی اگه مدارک هم داشته باشه فقط عقدتون ثبت رسمی میشه و به ایشون اقامت دائم نمیدن یعنی هر زمانی ممکنه ایشونو ریپورت کنن

دختر چشم آبی مورد💖

افغانه؟عزیزم قصدتون اینه مهاجرت کنید یا نه؟چون اگه قصد مهاجرت نداری بچه تون خیلی اذیت میشه.اینا فکر ...

شناسنامه رو از طرف مادر یا پدر ایرانی میتونن بگیرن

دختر چشم آبی مورد💖

متاسفم برات. لیاقت دختر ایرانی این نیست جالبه که اتباع هیچ موقع به مردای ایرانی زن نمیدن ولی برعکسش ...

اینجوری فکر نکنید عزیزدلم خیلی از دختر افغان دیدم شوهر ایرانی دارن درسته نمیگم همه افغانا خوبن خودمم خیلی بداشونو دیدم ولی ایرانی خوبم نداریم

2825
2823
2791
2779
2792