cutegiirl مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 39 عنوان معده درد روزه 89 بازدید | 23 پست سلام دوستان نماز روزه هاتون مقبول درگاه حقدوستان قبلا ماه رمضان اینطوری نبودم الان گاها معدم درد میگیره مخصوصا دم افطاری بنظرتون چیکار کنم ؟؟ و اینم بگم بیشتر تشنم میشه و آب زیاد میخورم نسبت به غذا موقع افطار امروز | 13:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 10994 یه کتری اب بجوشون بعد بذار سرد بشه واسه افطار اب یخ نخورتو افطار یکم نبات بخور.عسل طبیعی نخور اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
دريااحساس عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 3400 منکه حالت تهوع و سرگیجه گرفتم 💜You,re just made to be mine💜
ratatoyiii عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3241 خوردن آب روی غذا معده درد میاره باید بین غذا خوردن و آب خوردن فاصله باشه یک تا یک و نیم ساعت.منکه رعایت میکنم هیچوقت هم معده درد نمیاد سراغم. 🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓
بنده_خدا_هستم عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 6041 آب زیاد اول بخوری اذیت میشیطول افطار تا سحر تخم شربتی و کاهو و... بخوربرای معده درد هم بارهنگ نعنا بخور
ایوزینوفیل عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 793 زیاد حالت نشسته ای؟منم قبلا درد نداشتمالان بخاطر کنکور چون همش میشینم اینجوریمتا وقتی کردی دراز بکش
cutegiirl مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 39 یه کتری اب بجوشون بعد بذار سرد بشه واسه افطار اب یخ نخورتو افطار یکم نبات بخور.عسل طبیعی نخور خیلی احساس سوختگی میکنم دم افطاری همش دوست دارم چیزای سرد بخورم ، دلیلشم نمیفهمم که
cutegiirl مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 39 منکه حالت تهوع و سرگیجه گرفتم منم سحری فلافل درست کرده بودم ۳ قرص خوردم کلا ضعف دارم مثل چیییی
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 10994 خیلی احساس سوختگی میکنم دم افطاری همش دوست دارم چیزای سرد بخورم ، دلیلشم نمیفهمم که طبیعیه تا حدودیخیلی عرق می کنی؟ احتمالا اب بدنتو زیاد دست می دیسعی کن یکم بخوابی اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 10994 منم سحری فلافل درست کرده بودم ۳ قرص خوردم کلا ضعف دارم مثل چیییی غذای سرخ کرده این مدلی واسه سحری نخور یا کاهوی فراوون بخور اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
cutegiirl مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 39 خوردن آب روی غذا معده درد میاره باید بین غذا خوردن و آب خوردن فاصله باشه یک تا یک و نیم ساعت.منکه رع ... نه عزیزم بعد غذا نخوردم آب که ، کلا اولین چیزی که مینوشم اذان بگه آب سرد هست 🥺):
cutegiirl مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 39 زیاد حالت نشسته ای؟منم قبلا درد نداشتمالان بخاطر کنکور چون همش میشینم اینجوریمتا وقتی کردی دراز بکش آره یکم وزن اضافه کردم به شدت رو لایف استایلم تاثیر گذاشته منم مثل خودت کنکوریم و به شدت استرسی ، خدا رحم کنه بهمون
cutegiirl مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 39 طبیعیه تا حدودیخیلی عرق می کنی؟ احتمالا اب بدنتو زیاد دست می دیسعی کن یکم بخوابی نه قندم ، فقط به شددددددت و میشه گفت غیر طبیعی عطش دارم 🥲
cutegiirl مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 39 غذای سرخ کرده این مدلی واسه سحری نخور یا کاهوی فراوون بخور مرسی عزیزم 🩷🌸
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 10994 نه قندم ، فقط به شددددددت و میشه گفت غیر طبیعی عطش دارم 🥲 اووووووهچی می خوری قرص قند می خوری؟ یا انسولین می زنی؟عشقم خیلی خطرناکه برو پیگیری کن اول قندت کنترل باشهشاید نباید روزه بگیری به کلیه و چشم ضرر می زنه اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا