2777
2789
عنوان

معده درد روزه

89 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

نماز روزه هاتون مقبول درگاه حق

دوستان قبلا ماه رمضان اینطوری نبودم الان گاها معدم درد میگیره مخصوصا دم افطاری بنظرتون چیکار کنم ؟؟ و اینم بگم بیشتر تشنم میشه و آب زیاد میخورم نسبت به غذا موقع افطار

یه کتری اب بجوشون بعد بذار سرد بشه واسه افطار اب یخ نخور

تو افطار یکم نبات بخور.

عسل طبیعی نخور

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوردن آب روی غذا معده درد میاره باید بین غذا خوردن و آب خوردن فاصله باشه یک تا یک و نیم ساعت.

منکه رعایت میکنم هیچوقت هم معده درد نمیاد سراغم.

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

یه کتری اب بجوشون بعد بذار سرد بشه واسه افطار اب یخ نخورتو افطار یکم نبات بخور.عسل طبیعی نخور

خیلی احساس سوختگی میکنم دم افطاری همش دوست دارم چیزای سرد بخورم ، دلیلشم نمیفهمم که

خیلی احساس سوختگی میکنم دم افطاری همش دوست دارم چیزای سرد بخورم ، دلیلشم نمیفهمم که

طبیعیه تا حدودی

خیلی عرق می کنی؟ احتمالا اب بدنتو زیاد دست می دی

سعی کن یکم بخوابی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
منم سحری فلافل درست کرده بودم ۳ قرص خوردم کلا ضعف دارم مثل چیییی

غذای سرخ کرده این مدلی واسه سحری نخور یا کاهوی فراوون بخور

خوردن آب روی غذا معده درد میاره باید بین غذا خوردن و آب خوردن فاصله باشه یک تا یک و نیم ساعت.منکه رع ...

نه عزیزم بعد غذا نخوردم آب که ، کلا اولین چیزی که مینوشم اذان بگه آب سرد هست 🥺):

زیاد حالت نشسته ای؟منم قبلا درد نداشتمالان بخاطر کنکور چون همش میشینم اینجوریمتا وقتی کردی دراز بکش

آره یکم وزن اضافه کردم به شدت رو لایف استایلم تاثیر گذاشته منم مثل خودت کنکوریم و به شدت استرسی ، خدا رحم کنه بهمون

نه قندم ، فقط به شددددددت و میشه گفت غیر طبیعی عطش دارم 🥲

اووووووه

چی می خوری قرص قند می خوری؟ یا انسولین می زنی؟

عشقم خیلی خطرناکه برو پیگیری کن اول قندت کنترل باشه

شاید نباید روزه بگیری به کلیه و چشم ضرر می زنه