2777
2789

فامیلای ما خیلی عقب مونده ان حداقل بیست سالی عقبن

من دیشب از مسافرت برگشتم امروز زهرمارم شد

فکر کنید تو فامیلامون همه دخترا قبل بیست باید ازدواج کنند الان همه اونایی که همسن یا کوچیکتر بودند شوهر کردن الان دیگه نوبت منه منم ۲۴سالمه از اول با بقیه متفاوت بودم ی جورایی اولین کسی بودم ک خلاف عرف خانواده پاگذاشتم تو فامیل دخترایی ک بیست ساله میشن مجرد بمونند رو میگن مونده وقتش گذشته ولی با این حال من خاستگارای داغونمو رد کردم ازدواج نکردم یا نمیزاشتن دختر بره سر کار من رفتم و مستقل شدم از اون ب بعد دخترایی ک از من کوچیکتر بودن یکی در میون راه براشون باز شد کارایی ک من کردمو تکرار کردن

الانم عمو و دایی هام مدام دارن تلاش میکنن منو ب یکی از پسرای فامیل ک خاستگارمه بدن چون فکر میکنن من سنم زیاد شده مایه ابرو ریزی براشون حالا فکر کنید من میگم نمیخوام جوابم نه هست بدون هیچ توهین یا بی احترامی ب اون پسر اونوقت عموم اینا چی بگن خوبه؟تو مگه خودت چی هستی ؟راجب ظاهرم بد گفتن راجب کار و زندگیم. بد گفتن ک فقط منو بکشن پایین اعتماد بنفس منو ازم بگیرن منو نامید کنن ک راضی بشم من اصلا راجب طاهر اون خاستگار نظر ندادم بعد عموم میگه تو خودتم بر و رویی. نداری 😐 تو خودتم قد و قیافه ای نداری بهم میخورید😐😐😐😐😐

یا مثلا میگه مگه دکتر و مهندسی مگه چیکاره ای😐😐😐

ای کاش میشد عکسمو بزارم نمیگم زیبای خفته ام ولی واقعا فیسم هیچ ایرادی نداره خوبم بخدا هر وقت رفتم تومحیطی کار کنم کار فرما و همکارام برام دست وپاشکوندن حالا نمیگم اوناهم خفن بودن و اینا ولی میخوام بگم در حد داغون نبودم ک

من کلی بلند پروازی تو سرم هست ب چیزی ک فکر نمیکنم ازدواجه دوست دارم با کسی دوست شم ولی میدونم الان ادم ازدواج نیستم اگه ازدواج کنم هم خودمو بدبخت کردم هم پسررو

من هنوز خیلی چیزا هست تجربه نکردم..خیلی فکرا تو سرم هست

بچه ها اگه متن منو میخونید تو روخدا برام دعاکنید کارم اوکی بشه بتونم کار واسه خودم بزنم با عملم همه این ادما رو بسوزونم دعا در حق دیگران میگیره توروخدا دعا کنید ی دختر پولدار و مستقل شم😭😭😭😭😭

من و مامانم خیلی زخم زبون شنیدیم دوست دارم ی کاری کنم با عملم جواب همه این زخم زبونا رو بدم😭😭😭😭

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

واسه هدفات تلاش کن اما از بالا ب بقیه نگاه نکن...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم والا خوب تو خانواده باز و روشن فکری هستی

همین که اجازه میدن تنها مسافرت بدی و رفتی سرکار حتی با زور !!

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
عزیزم والا خوب تو خانواده باز و روشن فکری هستی همین که اجازه میدن تنها مسافرت بدی و رفتی سرکار حتی ب ...

فامیلام ک نمیدونن مامانم خدارو شکر میزاره اونم انقدر کتک خوردم دعوا کردم چندسال تا ب این نتیجه رسید

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
واسه هدفات تلاش کن اما از بالا ب بقیه نگاه نکن...

ب کی از بالا نگاه کردم جیگر

اگه میخوای این مسائل پیش نیاد ،مامانت باید محکم جوابشون رو بده ،بعد نیازی نیست واقعا عمو و دایی زندگی آدم رو تا حدی بفهمن ...

والا من سه ساله تنها زندگی میکردم ،داییام و خاله ام که ارتباطم باهاشون خوب بود هم حتی نفهمیدن تا مدتها ،الان فهمیدن 😂

You're all the things I've got to remember

فامیلام ک نمیدونن مامانم خدارو شکر میزاره اونم انقدر کتک خوردم دعوا کردم چندسال تا ب این نتیجه رسید

بازم میگم خیلی خیلییی زیاد آزادی داری 😐😐😐 من از انسان ها نخستین هستم با این تفاسیر

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

چه دختر قوی و عاقل و زرنگ و با اعتماد به نفس و جذاب و الگویی❤️آفرین قدر خودتون بدون چون خیلی با ارزشی❤️

به حرف یه مشت احمق هم اهمیت نده همینطور که تا حالا اهمیت ندادی

امیدوارم از مجردیت نهایت لذت و استفاده رو ببری و به وقتش با یه آدم خوب و عاقل و با ارزش مثل خودت ازدواج کنی و دوتایی هم کلی پیشرفت کنید

الهی خوشبخت باشی و خیر ببینی از زندگیت❤️

خسته ای یه مشاوره برو یه کم دلت سبک شه

الان اونا خیلی با دقت به تو توجه میکنن کوچیکترین اشتباهی کنی میگن اره چون زود ازدواج نکردی نتیجه این شد اره چون رفتی سرکار اینطور شد و کلی زر مفت دیگه

مثلاااا اگه از پسر اشتباهی خوشت بیاد یا وارد رابطه غلط شی یا اشتباه تو زمینه های دیگه

چون عقل ندارن این حرفارو میزنن مگرنه همچین اشتباهاتی پیش میاد برا خیلیا و ربطی نداره چه برا کسایی که زود ازدواج کردن چه دیر چه کسایی که سرکار رفتن چه کسایی که نرفتن برا همه پیش میاد

امیدوارم برات پیش نیاد ولی گفتم که تو ذهنت اینو داشته باشی یه وقت یه اشتباهی کردی بهت تیکه انداختن برات مهم نباشه

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀            نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

عزیزمم درکت میکنمم منم خانواده ام هنوز افکارای قدیمی و سنتی دارن دیوونه میکنن ادمو... انقدر سر انتخاب رشته و شغل و کارکردن ایراد میگیرن که نگو... نمیزاره یه اصلاح کنم صورتمو که میگه خواستگار بیاد (خواستگار مورد نظرش هم از اون پیرزنای امل مذهبی عقب ماندهه که میگن دختر سیبیل داشته باشه تااااقبل ازدواج) بپسنده ایراد نگیره

یه مانتوی مد روز نمیزاشتن بخرم

خب سنت که کاملا سن مناسبی برای ازدواجه

خیلی هم بلند پروازی خوب نیست

ولی کسی حق توهین نداره ، کاش یه جواب دندون شکن به اون بی شعور میدادی

لزومی نداره خواستگاری که اونا پیشنهاد دادن و بقیه قبول کنن

به بقیه چه

به بار یه جواب خوب بده

ب کی از بالا نگاه کردم جیگر

از تاپیکت حدس زدم یکم خودتو برتر از بقیه میدونی

اما مشخصه دختر هدفداری هستی و مطمئنم موفق میشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اگه میخوای این مسائل پیش نیاد ،مامانت باید محکم جوابشون رو بده ،بعد نیازی نیست واقعا عمو و دایی زندگ ...

دقیقا اونا ک نمیدونن من چیکارا میکنم فقط میدونن ۲۴سالمه ومجردم مامانمم دهن بینه با من ک نیست بیشتر بااوناس

بازم میگم خیلی خیلییی زیاد آزادی داری 😐😐😐 من از انسان ها نخستین هستم با این تفاسیر

چرا ی کم تعریف کن مگه چجوری ای؟

چندسالته