فامیلای ما خیلی عقب مونده ان حداقل بیست سالی عقبن
من دیشب از مسافرت برگشتم امروز زهرمارم شد
فکر کنید تو فامیلامون همه دخترا قبل بیست باید ازدواج کنند الان همه اونایی که همسن یا کوچیکتر بودند شوهر کردن الان دیگه نوبت منه منم ۲۴سالمه از اول با بقیه متفاوت بودم ی جورایی اولین کسی بودم ک خلاف عرف خانواده پاگذاشتم تو فامیل دخترایی ک بیست ساله میشن مجرد بمونند رو میگن مونده وقتش گذشته ولی با این حال من خاستگارای داغونمو رد کردم ازدواج نکردم یا نمیزاشتن دختر بره سر کار من رفتم و مستقل شدم از اون ب بعد دخترایی ک از من کوچیکتر بودن یکی در میون راه براشون باز شد کارایی ک من کردمو تکرار کردن
الانم عمو و دایی هام مدام دارن تلاش میکنن منو ب یکی از پسرای فامیل ک خاستگارمه بدن چون فکر میکنن من سنم زیاد شده مایه ابرو ریزی براشون حالا فکر کنید من میگم نمیخوام جوابم نه هست بدون هیچ توهین یا بی احترامی ب اون پسر اونوقت عموم اینا چی بگن خوبه؟تو مگه خودت چی هستی ؟راجب ظاهرم بد گفتن راجب کار و زندگیم. بد گفتن ک فقط منو بکشن پایین اعتماد بنفس منو ازم بگیرن منو نامید کنن ک راضی بشم من اصلا راجب طاهر اون خاستگار نظر ندادم بعد عموم میگه تو خودتم بر و رویی. نداری 😐 تو خودتم قد و قیافه ای نداری بهم میخورید😐😐😐😐😐
یا مثلا میگه مگه دکتر و مهندسی مگه چیکاره ای😐😐😐
ای کاش میشد عکسمو بزارم نمیگم زیبای خفته ام ولی واقعا فیسم هیچ ایرادی نداره خوبم بخدا هر وقت رفتم تومحیطی کار کنم کار فرما و همکارام برام دست وپاشکوندن حالا نمیگم اوناهم خفن بودن و اینا ولی میخوام بگم در حد داغون نبودم ک
من کلی بلند پروازی تو سرم هست ب چیزی ک فکر نمیکنم ازدواجه دوست دارم با کسی دوست شم ولی میدونم الان ادم ازدواج نیستم اگه ازدواج کنم هم خودمو بدبخت کردم هم پسررو
من هنوز خیلی چیزا هست تجربه نکردم..خیلی فکرا تو سرم هست
بچه ها اگه متن منو میخونید تو روخدا برام دعاکنید کارم اوکی بشه بتونم کار واسه خودم بزنم با عملم همه این ادما رو بسوزونم دعا در حق دیگران میگیره توروخدا دعا کنید ی دختر پولدار و مستقل شم😭😭😭😭😭
من و مامانم خیلی زخم زبون شنیدیم دوست دارم ی کاری کنم با عملم جواب همه این زخم زبونا رو بدم😭😭😭😭