2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برای خرید عید 15 میلیون بیشتر نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5050 بازدید | 232 پست
دیگه همه چی گرون شده یه مانتو شیک الان از ۵ تومن کمتر نیست ولی چیکار کنیم شوهرامون ندارن

دقیقا یه دست کت شلوار دیدم راحت پنج تومن میشد

لباس راحتی خونگی برای بچم دیدم 800 تومن

آرزومو گذاشتم روی اسم کاربریم،چهارمین کاربریمه🤫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای منم همون پنج تومن میمونهبچم اولویته اول باید کامل برای اون خرید کنم هرچی موند تهش برای خودم

عزیزم خودت اولویتی بچه این روزا یادش نمیمونه

بعدشم همیشه خودت اولویت باش مطمین باش بچت هم همچین مادری میخواد

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹
من همونم نمیخوام بش گفتم یه دو دست برا بچه بگیریم کافیه

خدایی من اصلا لباس ندارم وگرنه یه جور سر میکردم

حتی لباس زیرامم کهنه شدن

فقط میدونم پولدار خوشبخت از بی پولی بناله،پس ماچی بگیم😅

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

خدایی من اصلا لباس ندارم وگرنه یه جور سر میکردمحتی لباس زیرامم کهنه شدن

تو با سلام یه گشتی بزن خداییش قیمتا خوبه قسطی هم میدن

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

حالا ۱سال لباس نخری بخدا هیچی نمیشه من خودم ۲سال هیچی نخریدم همون لباسای قبلی رو میپوشم

بخدا لباسام اصلا بدرد بخور نیست میخایم بریم شهرستان خیلی ضایس اکثرا هم تابستونیه

سر همون میگم میرفتم ی دست لباس شیک میخریدم🥲

چرا پول میگیرید که کم و زیاد بشه.خوب باهم برید خرید خودش کارت بکشه هم قیمتا رو میبینه هم خودش خرید م ...

شوهرمن که متنفره از بازار رفتن،اونم بخواد بامن خرید کنه که صد دور تو بازار میچرخونمش،عمرا باهام بیاد خرید😅خودمم تنهایی راحت ترم

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

من خریدای خودم با چهار و خورده ای تموم شد سرتا پام خرید کردم دخترمم یه لباس هریدم براش ۶۳۰ فقط کفش م ...

اخه الان لباس بچگانه جنس خوب و مرغوب دوتومنه من خیلی جاها قیمت گرفتم دیدم جنسی ک خوب باشه خب طبیعیتا بیشتر باید پرداخت کنم

همون کفش هم الان یه تومنه

وای فکر کردم فقط شوهر من عقل نداره

الان سه روز رفته شهرستان..میگم نباید یه پولی بزنی ..میگه میخوای چی بخری 😐.خودت که داری ..همون یه کمپس اندازمم میخواد خرج کنم ..حرف بزنم بحثی میکنه که ادم به غلط کردن میفته به خدا.هیچوقتم نمیدونمچقد در آمدشه همش میگه ماهی یوقتا ۱۸ یوقتا ۲۰ ...گوشیشم که رمز داره نمیتونم ببینم چقد داره تو حسابش ..منمحوصله ندارم باهاش بحث کنم همین ۳ تومن و بده بره به جهنم بقیه پولش

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀