خانما کسی لیزر موهای زائد انجام داده؟ عوارض نداره؟ بنظرتون کل بدن ۴۰۰ تومن خوبه؟
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
لیزر خوبه و عوارضی نداره اگه کیست داری یا بیماری پوستی انجام نده
400ت خیلی ارزونه و با دستگاه های پینی برات انجام میدن که قابل برگشته و انگار پولتو ریختی تو جوب، الان کل بدن تو رنج 700 تا 900 باز بستگی به دستگاهت داره
زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لیزر خوبه و عوارضی نداره اگه کیست داری یا بیماری پوستی انجام نده 400ت خیلی ارزونه و با دستگاه های پ ...
این نوشته تخفیف موهای زائد.دکتر زنانه خودش انجام میده.دکتریه که پیشش سز کردم.بهترین دستگاه چیه؟زنگ بزنم میگن اسم دستگاهشونو؟
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
بهترین دستگاه الان الکساندریت و دایود الکساندریت واسه پوستهای سفید دایود واسه پوستهای گندمی ...
اینا واسم پیامک اومده.ارزونه عایا؟
تخفیف رفع موهای زاید: کل بدن 400 - هر دو پا کامل 250- دستها 150- زیر بغل 50- بیکینی 70 پذیرش صبحها مطب دکتر ...
پلاسماجت در کلينيک زيبايي ادونيس قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف : بلفاروپلاستي 450 هزار تومان رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19
پلاسماجت در کلينيک زيبايي ادونيس قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف : بلفاروپلاستي 450 هزار تومان رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19
من لیزر انجام دادم باروتون نمیشه بعد از 6 جلسه اصلا مویی در نیومده . خیلی راضیم برعکس خیلی ها که میگن لیزر میسوزونه اینا من اصلا این حسو نداشتم . البته دکتر من صدیقه نائیجی بود .