2777
2789
ینی خونواده اش میان پیش خونواده ی من؟😐 خودشم نیست؟ اخه ما فامیل اینا نیستیم که پدرم بشناستشون ک همو ...

نمیدونم والا

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول چند جلسه آشنایی اگه نظرات مثبت بود خواستگاری رسمی و صحبت خودمونی درباره مهریه آزمایش بله برون رس ...

ما از قبل اشنا بودیم ولی بابام نمیدونه اینو ... جلسه ی آشنایی یعنی میان خونمون و خاستگاری رسمی نیست؟

مگه بعد خاستگاری رسمی و قبل عقد نمیرن واسه ازمایش😭

نه خب بفهمن آزمایش مثبته بعد میرن خواستگاری رسمی من که دیدم اینطوری بوده دیگ شاید بقیه جاها فرق کنه

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

خب عزیزم پدرم چی که باید ببینتش ؟ نظر اون خیلی مطرحهما همو از قیل میشناختیم و مامانامون همو دیدن

عزیز دلم بستگی به خانوادتون داره دیگه

منو مامانم خیلی جیک و پیک داریم در نتیجه اول به پدرم نمیگیم

جلسه اول رو بیرون میذاریم با منو مامانم و ایشون و مادرشون

بعد جلسه بعد که خواستن تشریف بیارن خونه به پدر میگیم

چند سالته؟

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

نه ازمایش حون برای قبل از عقده

ازمایش قبل نامزدی هم میرن😐

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀