2777
2789
ینی خونواده اش میان پیش خونواده ی من؟😐 خودشم نیست؟ اخه ما فامیل اینا نیستیم که پدرم بشناستشون ک همو ...

نمیدونم والا

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول چند جلسه آشنایی اگه نظرات مثبت بود خواستگاری رسمی و صحبت خودمونی درباره مهریه آزمایش بله برون رس ...

ما از قبل اشنا بودیم ولی بابام نمیدونه اینو ... جلسه ی آشنایی یعنی میان خونمون و خاستگاری رسمی نیست؟

مگه بعد خاستگاری رسمی و قبل عقد نمیرن واسه ازمایش😭

نه خب بفهمن آزمایش مثبته بعد میرن خواستگاری رسمی من که دیدم اینطوری بوده دیگ شاید بقیه جاها فرق کنه

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

خب عزیزم پدرم چی که باید ببینتش ؟ نظر اون خیلی مطرحهما همو از قیل میشناختیم و مامانامون همو دیدن

عزیز دلم بستگی به خانوادتون داره دیگه

منو مامانم خیلی جیک و پیک داریم در نتیجه اول به پدرم نمیگیم

جلسه اول رو بیرون میذاریم با منو مامانم و ایشون و مادرشون

بعد جلسه بعد که خواستن تشریف بیارن خونه به پدر میگیم

چند سالته؟

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

نه ازمایش حون برای قبل از عقده

ازمایش قبل نامزدی هم میرن😐

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀