2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خب صحبتا رو بکنن بعد برید ازمایش بعد خواستگاری

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

برا ما اینطوریه که یا خود طرف یا واسطه ارتباط تلفنی برقرار میکنه

قرار میذاریم بیرون دو نفری با مامانا همو ببینیم

اگر اولیه مورد پسند بود جلسه بعد تشریف میارن خونمون

یه جلسه ام ما میریم خونشون

چندین ماه رفت و آمد در بیرون ... دو نفره برقرار میشه

در آخر مشاوره

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

معمولا اولش مامان و مامانبزرگش و عمه و خاله و اینا میان اون طرف هم همینا از خانواده دختر باهم حرف میزنن بله رو از زبون عروس میگیرن بعد هم خواستگاری رسمی؛ما که اینجوری هستیم حتی ممکنه توی این جلسه زنونه اول بگن ی مدت آشنا بشین باهم بعد خواستگاری اصلی

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

نمیدونم فکرکنم بستگی به نظر دو طرف داره که داماد هم بیاد یانه

ینی خونواده اش میان پیش خونواده ی من؟😐 خودشم نیست؟ اخه ما فامیل اینا نیستیم که پدرم بشناستشون ک همون دفعه ی اول خاستگاری رسمی باشه فکر کنم

ها؟😐 جدا؟ ینی اول نمیان خاستگاری بعد صحبت

چرا خب یه جلسه میان اولللل بعد میرید ازمایش خون

بعددد خواستگاری رسمی بعد بله برون بعد عقد

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

برا ما اینطوریه که یا خود طرف یا واسطه ارتباط تلفنی برقرار میکنه قرار میذاریم بیرون دو نفری با مامان ...

خب عزیزم پدرم چی که باید ببینتش ؟ نظر اون خیلی مطرحه

ما همو از قیل میشناختیم و مامانامون همو دیدن