2777
2789
نمیان یه بار زنگ زدم گفت فقط یخچالو گازو اینا میخریم

بذار دیوار مشتری خودشو پیدا میکنه.سمساری خیلی ارزون میخره.من یه چرخ خیاطی داشتم گفت ۵۰۰ میخرم گذاشتم دیوار۳ تومن فروختم.جالب اینجاس که اونم سمسار بود ولی از یه محله ی بالاتر😂

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
ماخونمون دقیقاسمساریه یخچال بیست سال پیش۵ تاقالی قدیمیکلی رخت خوابکلی ظرفوظروف قدیمیدراور قدیمیمیزعس ...

وای چه ترسناک یاد فیلمای قدیمی افتادم. البته اگه یه بار اثاث کشی میکردید مجبور بودن نصف وسایلو رد کنن بره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه هر چی هم بزرگ باشه

وقتی دلبستگی ب اشیا داشته باشیم

و دلمون نیاد بندازیم بره

خونه کثیف و شلوغ و اعصاب خرد کن میشه

من خونه چهارصد متری رفتم جای پا نبوده از شلوغی

خونه پنجاه متری هم رفتم ک کیف میکنی از خلوتی و نظم و ترتیب

وای چه ترسناک یاد فیلمای قدیمی افتادم. البته اگه یه بار اثاث کشی میکردید مجبور بودن نصف وسایلو رد ک ...

اتفاقا باهمین شرایط ۳ باراسباب کشی کردیم وی چیز پشم ریزون ترهم بگم یبارشوخودش تموم وسایلارو از ۴ طبقه بردبالا

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱
واقعا میندازی اشغالی؟ چون همه چیو میخرن حالاکم یا زیاد

اره.. چند روز پیش میز تلویزیونم عوض کردم قبلی رو گذاشتم رو حیاط مادرشوهرم... خاله ی شوهرم بردش برا خودش... به همین ترتیب لباس بدرد نخور چیزای اضافع رو میریزم بیرون بره...

ماخونمون دقیقاسمساریه یخچال بیست سال پیش۵ تاقالی قدیمیکلی رخت خوابکلی ظرفوظروف قدیمیدراور قدیمیمیزعس ...

اره

خونه مامان منم همین طوزه

سه تا تلویزیون قدیمی

چهار تا یخچال قدیمی سوخته

دو سه تا پنکه

اووووووه

اصلا دلم نمیخواد برم خونش

آشفته بازاره

روح ادم هم آشفته میشه در محیط شلوغ و بی نظم

من همه رو میذارم دم در

حوصله ندارم انباشتگی ببینم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره خونه مامان منم همین طوزهسه تا تلویزیون قدیمی چهار تا یخچال قدیمی سوخته دو سه تا پنکهاووووووهاصلا ...

دقیقا منم متنفرم هرچیزی ک کاربردنداشته باشه روبایدانداخت دور مگراینکه یه انباری توزیرزمین داشته باشی ببری اونجابزاری ولی اخه تواپارتمان بابام اینارونگه میداره😑

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱

ادم باید خیر بده

تا خیر ببینه

بعضی ها خیلی تنگ نظر هستن

خب لباس یا وسیله استفاده نمیکنی با قیمت پایین بفروش برسه ب دست نیارمندش

یا بزار دم در کسی ک نیاز داره میاد میبره

اما نه!

خساست و تنگ نظری و ذهنیت فقیرشون اجازه نمیده بهشون

اره خونه مامان منم همین طوزهسه تا تلویزیون قدیمی چهار تا یخچال قدیمی سوخته دو سه تا پنکهاووووووهاصلا ...

البته شاید این وسایل روزی بدرد بخورن خصوصا همین وسایل برقی ولی نگهداریشون سخته چقد خاک رو اینا میشینهicon پاک کردن خاکا و زادوولد مارمولکا رو بگو

البته شاید این وسایل روزی بدرد بخورن خصوصا همین وسایل برقی ولی نگهداریشون سخته چقد خاک رو اینا میشین ...

والا حداقل پونزده ساله به درد نخوردن

استفاده نشدن

میگن اگ وسیله ای استفاده ات نشد بده بره

والا بلا جاش پر میشه

بهترش رو میخرن

اما میترسن

البته قدیمی ها چون دوران قحطی و فقر شدید رو تجربه کردن

ذهنشون فقیر و ترسو و محدود هس

دست خودشون نیس

دقیقا منم متنفرم هرچیزی ک کاربردنداشته باشه روبایدانداخت دور مگراینکه یه انباری توزیرزمین داشته باشی ...

به نظرم انباری نباید جای ترسناکی باشه پر تار عنکبوت و مارمولک و خرت پرت. در یه حد خوبه که وسایل ضروری بچینی و موقع ضروری بتونی برداری و بیاری باز سرجاشون