2777
2789
عنوان

مسکن قوی برای شکستگی کمر

164 بازدید | 20 پست

دکتر برای شکستگی مهره پدرم اکسی کدون ۵ تجویز کرده منم راجبش خوندم که اعتیاد میاره میترسم بهش بدم. با مسکن های معمولی دردش کنترل نمیشه نمیدونم چیکار کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکتر حتما یه چیزی حالیشه دیگه ای بابا

نی نی سایتی های عزیزم برای همه تون ارزوی خوشبختی و خوشحالی دارم دنیا دوروزه سعی دل نشکنین حتی توی مجازی 🥺😍❤️ برای پسر کوچولوم دعا کنید لطفا اتیسم داره 😭😭 من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم حتی اگه بخام داستان زندگیمو بگم همه میگن فیکی یا دروغه یا تخیلات ذهنته همینقدر ناممکن و غیر قابل باور تنها کاری که از دستتون برمیاد اینه که واسه پسر کوچولوم دعا کنید دیگه دارم از پا درمیام 😢🥺😭 این روزا خسته روح و روانی هستم حالم بدع واسه کشورم مردمم خانوادم خودم ایندمون و پسرم پسرم پسرم 💔 هرکی امضامو خوند و واسه پسرم دعا کرد بهم بگه خوشحال میشم ❤️

شکستگی اونم این ناحیه اصلا چیزی نیست که دردشو با چیزهای ساده بخوای حل کنی بده بهش همون رو

خیلی شدید درذ میکنه وقتی میخواد راه بره فقط میترسم بعدا همین مسکن هم براش کار نکنه

دکتر صلاح دونسته دیگه لابد بنده خدا دردش غیرقابل تحمله بده بهش

میدونم دارو خوبیه برای درد شدید ولی من چون نگران بعدشم که دیگه این مسکن ها براش تاثیر نزاره و وابستگی بیاره

حتماااا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
میدونم دکتر خودش بهتر میدونه ولی خوب چون پدرم هست این چیزها برام مهم میشه و طبیعیه نگران بشم

چی بکم بنظرم بزلر خودش تصمیم بگیره و این که نگران نباش اعتیاد نمیاره من مادر بزرگم بنده خدا امبولانس بهش زد تا عمل اش کنن و یه دوره بعد عمل نمیدونم دکترا قرص چی دادن ولی مطمئنن اونم مسکن قوی و بی حسی های شدید بهش تزریق می کردن الان هیچ کدوم مصرف نمی کنه حتی یه مسکن ساده نمیخوره درد کمرش تحمل می کنه بنده خدا

چرا فکر میکنید دکتر کمتر از گوگل میدونه ؟

والا دکتر من تو بارداری یه دارو بم داد رفتم تحقیق کردم رو بینایی مادر اثر میذاره شاید رو بینایی جنین هم اثر بذاره من دیگه زنگش زدم نخورم گفت اگر استرس داری نخور ما تازه شروع کردیم ب بیمار ها میدیم برا جلوگیری از سقط

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات