2777
2789
عنوان

اگه فکر اقتصادی داری بیا نظر بده

1444 بازدید | 27 پست

دوستان یه مشورت،من دیروز یه قرعه کشی بنامم دراومد کلا 3میلیون تومنه ،یکی دیگه هم شرکت کردم اونم یک میلیون و نیمه اما هنوز در نیومده،حالا 3میلیون تو حسابمه ولی میترسم خرج کنیم نمیخوام تو حساب بمونه بنظرتون چیکار کنم با 3تومن که به نفعم باشه ؟؟البته میدونم پول زیادی نیستا ولی واسه ما قشر پایین جامعه کلی پوله خخخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکه بخر... چون سه میلیونو سکه نخری تبدیل میشه به گوشت و رب و برنج

نظر خوبیه،سکه هم خوبه....آره واقعا خیلی ازین بلاها سرم اومده،پول قرعه کشی دستم اومده خرج چرت و پرت شده

بزار تو موسسه امام جعفرصادق بعد چندماه6ملیون بهت میدن..مثه وامه..باکمترین سود

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بزارش بانک رسالت سه یا چهار ماه بعد 3برابر پولت بهت وام 4درصد ميده... بعد فک کن...حداقل ميشه 15ت.... اما الان کاری نميشه کرد... 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
سکه بخر... چون سه میلیونو سکه نخری تبدیل میشه به گوشت و رب و برنج

دقیقا به خدا من همینجورشدم ازعید تاحالا سه ملیون داشتم کلا شد نون و سبزی و رب

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

منکه 100هزار بشه میزارم حساب بانکی که کارت نداشته باشه.

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

البته سکه و طلا نگهداریش خطرناکه .اما فکر خوبیه کلا البته فقط سکه بخر .یه مقدار کمیشم قایم کن .برا کار ضروری که مجبورنشی سکه هاتو بفروشی 

هر کاریم کردی به کسی نگو به دوست و فامیل 

ببر بزار از این صندوق های قرض الحسنه ک بعد سه ماه وام با سود دو یخ در صد میدن بزار 

ک هم خرج نشه هم امتباز وام بهش تعلق بگیره

اگه دوست داشتی وامشو برمیداری پولت دوبرابر میشه قسطشو میدی اگه نه ک لااقل پولت خرج نشده