2777
2789
عنوان

اگه فکر اقتصادی داری بیا نظر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 27 پست
حالا واقعا بعد چند ماه میدن؟قسطاش چقدره؟

بعدچن وقتشو نمیدونم ولی قسطاش ماهی300تومنه واسه شما

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزارش بانک رسالت سه یا چهار ماه بعد 3برابر پولت بهت وام 4درصد ميده... بعد فک کن...حداقل ميشه 15ت.... ...

یعنی الان 3 تومن بزارم بانک رسالت،سه برابر بهم وام میده؟خدایی؟نمیدونی وامش چند ساله ست؟

یعنی الان 3 تومن بزارم بانک رسالت،سه برابر بهم وام میده؟خدایی؟نمیدونی وامش چند ساله ست؟

نه عزیزم.. فک کنم 3_5سال... دقیق اطلاع ندارم... بازم خودتون بپرسين... 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

من بودم وام نمیگرفتم چون ده تومن وام بگیری حداقل باید ۱۵ تومن به بانک قسط بدی 

همینطوری پس انداز کنی بهتره. از سکه بهتر طلا کهنه هست بدون اجرت رفتی بخری درصد پایین بخر تا موقع فروش ضرر نکنی  من دویست تومنم پول داشته باشم یه تیکه کوچولو شده یه پلاک بدرد نخور میخرم .سرخرید خونم همین خورده ریزا کلی شد