2789
عنوان

شما طلا میخرید‌ واکنش خانواده شوهرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 41 پست
طلامیخری نشون نده قایم کن خانواده شوهرم طلادستم میدیدن زود یه خرج درست میکردن برای شوهرم یادش میدادن ...

مث خانواده همسر من بابام به جای سیسمونی برام طلا خریده بودن هی به شوهرم میگفتن برو بگیر بفروش بیا با ما خونه شریکی بخر که گفتم یه بار باشما خریدیم بسه پولمونم خوردین ندادین من طلا نمیدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا پس اندازه منم این وسط استفاده کنم بده؟

بقیه خبر دار میشن از پس انداز شما و کسایی که ظاهرا دوست شما هستن ممکنه از این بابت خوشحال نشن

و یا خدایی نکرده گم بشه و ...

چجوری جرات میکنید با وضعیت اقتصادی الان طلا بندازید ؟ 😐در کل بهتره اطرافیان حتی خانواده های خودتون ...

منم تازگی ها از طلا انداختن می ترسم

با اینکه شهر ما رسم خانوم ها خیلی طلا استفاده می کنند

icon من مادرشوهرمو جاریم الان ب شوهرم گیر دادن طلاها زنتو بفروش بزار رو خونت خونتو عوض کن..

چون خودشون طلاهاشونو فروختن

منم رودرو علنا به جاریم گفتم عمرااا من طلا بدم

جررر خوردنا😂😂😂

:)

خانواده شوهرم قبلا خیلی مداخله کردن تو زندگیم

ولی خدایی مادر شوهرم همیشه میگه طلا بخر

لباس بخر و خودت و بچه هات

غذای خوب بخورید

ولی دوتا از دختراش خیلی حسودن

میخوان بترکن وقتی طلا میخرم

همه ی باغ و بهارم بنوسید حسین💓💓💓

من مادرشوهرمو جاریم الان ب شوهرم گیر دادن طلاها زنتو بفروش بزار رو خونت خونتو عوض کن..چون خودشون طلا ...

من دیدم شاید به زور بگیرن بردم گذاشتم خونه بابام دستشون نرسه به طلاهام هیچ وقت استفاده نمیکنم همه هم به مادرشوهرمم میگن عروست گناه داره براش طلا بخرین میگه داره ولی کسی باور نمیکنه حرفشو😂😂

مث خانواده همسر من بابام به جای سیسمونی برام طلا خریده بودن هی به شوهرم میگفتن برو بگیر بفروش بیا با ...

دقیقا

مثلاشوهرم ماشین داشت تابرای من طلامیخریدمیدیدن خواهرشوهرومادرشوهرم هی بهش میگفتن ماشینتوعوض کن پول نداری عوض کنی بهترشوبگیری فلانی نصف توئه فلان ماشینوداره منم تعجب میکردم چرااینجوری میگن بعدشوهرم میومدگیرمیدادطلاهاتوبده لازم دارم میبردمیفروخت ماشینشوعوض میکردیامثلابرای مغازه ش یه چیزی میخریدیامیگرفت زمین میخرید

یه باربهش گفتم اگه میخوای به اسم من طلابخری به کام خودت خرج کنی دیگه منوخرفرض نکن وطلانخربخری میندازم توسطل آشغالی یابخربرای خودم یاکلن نگیرمن احمق نیستم دیگه میخره نمیفروشه هرچیم بگن گوش نمیده بهش گفتم به اطرافیانه خاله زنکت بگواصلاطلاندارم رفته گفته ولش کردن

اصلا به کسی نمیگیم

اما یکبار یک دستبند دستم بود برای عروسی اقوام

چند روز بعدش جاریم گفت دستمزد ساخت دستبند چقدر بود گفتم حقیقتا نمیدونم همسرم خریده

دو سه ماه بعد بهم گفت رفتم پرسیدم چندتا طلا فروشی اجرت دستبندت بالا بود

من دیدم شاید به زور بگیرن بردم گذاشتم خونه بابام دستشون نرسه به طلاهام هیچ وقت استفاده نمیکنم همه هم ...

نه اینا جرات ندارن ب زور بگیرن ازم

سلیطه ایم من بیاو ببین..😂

فقط حسودی میکنن حااال میکنم

منتظرم عید بشه مادرشوهرم دستبند جدیدمو ببینه آتیشش بگیره😂😂

:)

دقیقامثلاشوهرم ماشین داشت تابرای من طلامیخریدمیدیدن خواهرشوهرومادرشوهرم هی بهش میگفتن ماشینتوعوض کن ...

واقعا نمیفهمم مشکلشون چیه من اگه بدونم شوهرم باز برام میخره میدادم باکی ندارم اما تو این چهار سال به جز حلقه و پیش حلقه مامانش نزاشته برام چیزی بخره من طلا های دختریمو طلاهایی که بابام تو مراسما سیسمونیم داده رو نمیدم بهش که ببر بفروش بده به خانوادش بخورن یه لیوان ابم از روش و به ریشه من بخندن