2777
2789
عنوان

مراسم عقدم نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همجا رو از کجا اوردین با قاطعیت میگین؟؟🙄 ما همچین رسمی نداریم

نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
لابد ترک تشریف دارن همسرتون ماهم مث شما عقد با داماده ولی وقتی دیدم اینا میگن با عروسه مراسم نگرفتم ...

نه.ترک نیست . من از رسم رسومات بدم میاد دوستداشتم خودس بگه ک من جشن مفصل واست میگیرم و بفکر این چیرا نباش اما.بهم میگه.ما.باید شیرینی میوه بخریم ?!خب اخه من بخرم . من دیگه شوهرررد نمیخواممممم خخخ

تیکر عروسیمه
نه.ترک نیست . من از رسم رسومات بدم میاد دوستداشتم خودس بگه ک من جشن مفصل واست میگیرم و بفکر این چیرا ...

عزیزم پسرا ک از این چیزا سردرنمیارن لابد خونوادش بهش گفتن ازش بپرس بعدشم سرمایه زندگیتونو خرج اینحور مراسما نکنه بهتره ساده بگیره ما خرج کردیم پشیمون شدم

فقط مکان با دختر ?

بله فقط مکان با دختر هست که میخاد تو خونه باشه میخوادم بره تالار بگیره

باقی خرج ها با داماده

ما حتی برای بله برون هم داماد باید تدارک پذیرایی ببینه یعنی میوه و شیرینی و آب میوه میخره میده خونه عروس برای پذیرایی از مهمونا

شمال خوزستانیم

محتاجیم به دعا🙏🏻
عزیزم پسرا ک از این چیزا سردرنمیارن لابد خونوادش بهش گفتن ازش بپرس بعدشم سرمایه زندگیتونو خرج اینحور ...

اره خانوادش میگن بهش . توکل بخدا 

تیکر عروسیمه