2777
2789
عنوان

اونایی طبقه ی بالایی مادرشوهر نشستین بیاین🙏🏿🙏🏿

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 35 پست
ماهم داریم میسازیم اون روز یهو گفت میخوام برم کابینتاتو بدم فلانی بسازه اینگار خودم فلجم😐باز قبلا ی ...

حالا مال ما مامان خودمه🥲 نمیتونم هیچ بگم هرروزم یه بحثی راه میندازه😬 به شوهرم میگم این داره شوخی میکنه جدی نگیر

اگه میدونستی اینطورن نباید قبول میکردی یه جا باشید،همسرت شاید الان شرطهای شمارو قبول کنه ولی بعدن خا ...

واقعا نمیدونستم بعدا کلا فکر میکردم خونمون یجور دیگه بشه فکر نمیکردم دقیق بریم تو طبقه بالا فکر میکردم همسایه بشیم ولی نه تو یه ساختمون

بعدم باز اخلاقاشون رو درست نمیشناختم

بخدا عموم طبقه بالای خونه ی پدربرزگم بودن خونه هم دوبلکس بود یکبار نه پدربزرگم نه مادربزرگم رو پله هاشونم پا نزاشتن

گاهی میگه میخوام برم با اون یکی پسرم زندگی کنم شوهرم میگه نه اخه یه وقتایی مریضی بدی میگیره میگه اونجا اگر بیاد سراغت کسی نیست ببرت بیمارستان ماشین ندارن اونا

ولی من به شوهرم گفتم بزار گاهی بره بمونه نمیگم کلا بره ولی حداقل گاهی بره😐🤦🏿♀️

💍♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی سخته با مادرشوهر زندگی کردن خیلی دخالت میکنن انگار نگهبان داری حتی نمی تونی یه مهمونی بگیری چون ...

دقیقا داشتم فکر میکردم نمیتونم با مامانم تنها باشم اونم میپره وسط قطعا میاد

💍♥️

حالا مال ما مامان خودمه🥲 نمیتونم هیچ بگم هرروزم یه بحثی راه میندازه😬 به شوهرم میگم این داره شوخی م ...

من اگر مادرخودم بود میتونستم بگم دخالت نکنین

ولی مادرشوهرم نه شوهرمم هیچی نمیگه فقط اونسری بهش گفت من خودم کابینت کار دارم نمیخواد

💍♥️

من اگر مادرخودم بود میتونستم بگم دخالت نکنینولی مادرشوهرم نه شوهرمم هیچی نمیگه فقط اونسری بهش گفت من ...

مامان من خیلی زورگوعه😬 من ازش میترسم😅😅😅😅شوهرمم ازش میترسه🤣🤣 همش نگرانه این دو واحد با هم متفاوت باشن میگه نزار مامانت بیاد بالا تا تموم شه خونه😅😅😅

واقعا نمیدونستم بعدا کلا فکر میکردم خونمون یجور دیگه بشه فکر نمیکردم دقیق بریم تو طبقه بالا فکر میکر ...

شرایط سختیه باید صبور و با سیاست باشی

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجانم دلم به بودنت گرمه💚