2777
2789
عنوان

اونایی طبقه ی بالایی مادرشوهر نشستین بیاین🙏🏿🙏🏿

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 35 پست
از همین حالا کلید داشته باش جاری من کلید داره قفل میکنه میره. مادرشوهرمم ناراحت نیست چون عادت کرده ...

اره دقیقا خونه ی اون یکی برادرشوهرمم همونجاست جرعت نداره بره بالا یکی دوبار صبح زود رفته بود درو براش باز نکرده بودن دیگه نرفت ولی مطمئنم تو زندگی ما دخالت میکنه چون شوهرم ارومه ولی خودم نمیخوام بهش بی احترامی کنم نه میخوام پروش کنم

مادرشوهرم اخلاقایه بچگونه ای داره

💍♥️

منکه نباشم شوهرم کلا یادش میره در خونه رو قفل کنه همینطور میره سرکار .. اره کلید داره از خونمون .. م ...

چقدر بد،اصلا دوست ندارم کسی تو زندگیم سرک بکشه،حتی مهمونم دارم خوشم نمیاد کسی کابینتامو بگرده یا کمد و کشوها رو باز کنه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجانم دلم به بودنت گرمه💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین الان تو یک تاپیک این موضوعی بودم 😂 منم باهات همدردم .. من وقتی میخوام خونه مامانم شهرستان قبلش ...

چقد بدم میاددد میدونی هیچوقت به این فکر نکرده بودم تا یبار خودش تعریف کرد رفته بود خونه اون یکی جاریم خونشون دوره نزدیک ما نیست گفت یچیزی بهش گفتم گفت ندارم خودم رفتم نگاه کردم دیدم نداره راست میگه😐😐وای فکر کن یکی بیاد دست ببره تو وسایلت

💍♥️

از همین الان رابطه رو محدود کن....من مادر شوهرم همسایمونه یادم نمیاد حتی یکدفعه بدون دعوت اومده باشه ...

خب اون خودش درک میکنه مزاحمت ایجاد نکنه مادرشوهر من عین بچه هاست فکر کن با نوه هاش بحث میکنه برا خوراکی😐بعد تا یچی بهش میگن میگه من من اصلا اینطوری نیستم

💍♥️

حقیقتش بجز بحث دخالت اینکه بخواد بیاد خونم مشکلی ندارم چون اگر یه روزی مادرمم بخواد بیاد شوهرم ناراح ...

منم همینطور ولی مادرشوهرم تنهاست میترسم کلا بیاد پیش من بمونه جدیدا هم گفته تا فلانی بیاد دیگه نیاز به هیچکستون ندارم اصلا حس خوبی نگرفتم شوهرم گفت مثلا اون فکر کرد من خوشم میاد مامانش به خوبی گفته منو دوس داره

ولی معمولا ادمایه سن بالا بقیه رو فقط برا کار کردن میخوان بخصوص مادرشوهرم دست به هیچییی نمیزنه حتی ناهارم درست نمیکنه همیشه یجا نشسه😐بقیه میان کاراشو میکنن

من به شوهرم گفتم من نمیتونم گفت تو کارایه خودتو بکن نمیخواد کسی توقع نداره من نهایتش بتونم ناهار گذاشتم برا خودمون برا اونم بزارم دیگه تمیز کاری و کلفتی نمیتونم بکنم

💍♥️

چقدر بد،اصلا دوست ندارم کسی تو زندگیم سرک بکشه،حتی مهمونم دارم خوشم نمیاد کسی کابینتامو بگرده یا کمد ...

اوه من خواهرشوهرام میان در تک تک کمدارو هم باز میکنن اخلاقشونه حتی خونه جاریمم میرن همینطورن .. من به کمد دخترم مقوا زدم که اسباب بازیای داخلش دیده نشه چون بچه هاشون نابود میکنن وسایل رو .. مادرشوهرم اومد بالا دید گف اره زدی که بچه ها برندارن

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

من مادرشوهرم ۲۴ ساعته اینجاست اصلا آسایش ندارم پله رو میره میاد بعد میگ نفس کم اوردم روزی حداقل خیلی ...

سواد زنگ زدن نداره ولی احتمالا برا منم همین بشه

شوهرم میگه یکیو میارم پیشش بمونه یکی از نوه هارو ولی نمیدونم چی بشه

من ادم درونگراییم نیاز دارم به تنهایی تو خونم لباس ازاد بپوشم میدونم اگر لباس باز پوشیدمم دنبالم حرف در میاره یبار شوهرم کنایه زد که تو خونه تیشرت شلوار بپوش مامانم ببینه بدش میاد😐گفتم تو خونه ی خودم باید راحت باشم من نمیتونم گفت شوخی کردم

ولی بگه هم برام مهم نیست تا بره حرف در بیاره مگه ادم تو خونش نباید راحت باشه

💍♥️

چقد بدم میاددد میدونی هیچوقت به این فکر نکرده بودم تا یبار خودش تعریف کرد رفته بود خونه اون یکی جاری ...

این برامن پیش اومده 😂 مثلا رفتم شهرستان برگشتم گفته فلان چیزو داری خونت لازم دارم بدی بهم؟ مطمعن بودم قبلش دیده تو خونه بعد ازم خواسته

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

بستگی به روحیه خودش داره آدمها مثل هم نیستن،زن داداشم ۷ساله طبقه بالای خونه مامانم میشینه تا دعوت نک ...

اره مادرشوهر منم جز اون دسته ادماست میره تو خونه زندگیم میگه نه ولی میره باز خواهرشوهرمم همیشه پیششه بچه هاشم بیتربیت همیشم کثیف هیچیم بهشون نمیگه همش میترسم هی برن بالا و بیان من با شوهرم همشو شرط کردم

ولی باز از این جهت مادرشوهرم فکر نکنم بزاره برن ولی خودش میره

💍♥️

اوه من خواهرشوهرام میان در تک تک کمدارو هم باز میکنن اخلاقشونه حتی خونه جاریمم میرن همینطورن .. من ب ...

چقدر بی ادبن!من اصلا تحمل ندارم خدا بهت صبر بده عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا ادم باید خونه زندگیش جدا باشه

من شوهرم طبقه بالای مادرزنه😅 خونه رو داریم ما میسازیم شوهرم سازنده س هرروز یه جور غر میزنه شما سرامیک و دکور طبقه خودتون رو بهتر از مال من کار کردین🤣

اره مادرشوهر منم جز اون دسته ادماست میره تو خونه زندگیم میگه نه ولی میره باز خواهرشوهرمم همیشه پیششه ...

اگه میدونستی اینطورن نباید قبول میکردی یه جا باشید،همسرت شاید الان شرطهای شمارو قبول کنه ولی بعدن خانوادش کاری کنن که مطابق میل شما نباشه،زندگیتون میشه بحث و مشاجره با همسرت اونم میمونه بین شما و خانواده اش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این برامن پیش اومده 😂 مثلا رفتم شهرستان برگشتم گفته فلان چیزو داری خونت لازم دارم بدی بهم؟ مطمعن بو ...

وای چقد رو مخ حالا مثلا دختراش بارها پیش خودم گفتن اگر مادرشوهرم بیاد پیشم نمیزارم من هیچوقت باهاشون یجا زندگی نمیکنم

برا دخترایه خودشون بده ولی برا دخترایه مردم خوبه😐اصلا مادرشوهرم عین بچه هاست دست به سیاه سفید نمیزنه هیچوقتم غذا درست نمیکنه شوهرم همیشه بیرون غذا میگیره رو خوراکی ها با نوه هاش بحث میکنه مثلا دارن بازی میکنن یهو بازیشونو بهم میریزه😐 شوهرم میگه مامانم سادست

سادست ولی هیچوقت هیچکس بهش اخطار نداده درسته مادره ولی همون بچه هدش باید بهش اخطار بدن یهو میشینه یه فش بد میده میگه فلانی اینطوریه خجالت میکشم باهاش جایی برم😐🤦🏿♀️

💍♥️

کلا ادم باید خونه زندگیش جدا باشهمن شوهرم طبقه بالای مادرزنه😅 خونه رو داریم ما میسازیم شوهرم سازنده ...

ماهم داریم میسازیم اون روز یهو گفت میخوام برم کابینتاتو بدم فلانی بسازه اینگار خودم فلجم😐باز قبلا یبار گفت غیراز خودم برم براتون سرامیک انتخاب کنم اینگار خودتون نمیرین تو همچی دخالت میکنه خودشو استاد همچی دون میدونه

باز میگفت بدم میاد سرامیک معلوم باشه همشو موکت کنین نه خودمو ببرین تا خودم موکت خوب براتون انتخاب کنم

گفتم چشم عباس اقا حتما😐

💍♥️

سواد زنگ زدن نداره ولی احتمالا برا منم همین بشهشوهرم میگه یکیو میارم پیشش بمونه یکی از نوه هارو ولی ...

خیلی سخته با مادرشوهر زندگی کردن

خیلی دخالت میکنن

انگار نگهبان داری

حتی نمی تونی یه مهمونی بگیری

چون اونم باید باشه