2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بسه دیگه بیا خونه..😂😂 بیرون سرد نیس؟!!

کم کم داریم میایم

یخههههههه  

البته من سردمه ولی شوهرم میکه خیلی عالیه  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
چه جالب. بگو چی میپوشی ببینیمت    

خخخخخخخ اونوقت که لو میرم من کیم 😂😂😂😂😂😂شاید تو جاریم باشی از کجا معلوم😜😜😜😜😜

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
مرسی که از تاریکیهای ظلمت مرا رهانیدی😗😂😝 چشم جناب بازم میپرسم😎

🙌😉😉خداروشکر که اومدی تو هاله ی نور😇😇😇چشمت بی بلا ..ما در خدمتیم😘😘

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

چون اگه بخوابم و سحر بیدار بشم دیگه خوابم نمیبره. یه سره بیدار بودن بیشتر بهتره  

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم دو هفته پیش وقتشه بودم

عه؟

بمن گفتن باید مانتون بلند باشه ولی اونیکه من میخوام بپوشم رو زانومه مشکلی داره؟؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
پس بزار بهت هشدار بدم چون مال من شده حس میکنم پوستم شل و اویزون شده زیر چشمام هم گود افتاده از وقتی ...

واااای😭از همین میترسم.از فردا شب به شوهرم میگم قبل خابش گوشیارو قایم کنه.فکر کنم تنها راهه 

یا رب نظر تو برنگردد...
ساعت چنده؟ببینیم ما هم

حالا فردا ضبط میکنن هفته بعد پخش میشه عزیزم