2777
2789

فک میکردم فقط من هم میام اینجاهم خوددرگیری پیدامیکنم البته بیشترشبا

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
نه فقط روژت تابلو نباشه

شما چه ساعتی رفتین؟؟؟بما گفتن ساعت یک ربع به نه اینجا باشین تا سحر در خدمتتون هستیم 

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از صبح بیدارم و کلی کارای خونه کردم خیلی خسته شدم از ساعت ده اومدم بخوابم خوابم نبرد تا ساعت یک که حالت خواب بهم دست میده اما احساس آشفتگی و حس بد میکنم دیگه بیخیال شدم الان بیدارم 😭 وقتی مجرد بودم حتی ظهرا هم میخوابیدم ، الان شوهرم خوابه و خرخر میکنه خیلی عصبی میشم . 

بچه هاشب بخیر هم حس کوری میکنم هم سردردهمزیرچشام سیاه شده مجبوری دل میکنم برم بخوابم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
شما چه ساعتی رفتین؟؟؟بما گفتن ساعت یک ربع به نه اینجا باشین تا سحر در خدمتتون هستیم 

چند قسمت رو باهم ضبط می کنن،  سه قسمتش احتمالا، هر قسمت جاتون رو تغییر می دن

ما 4 عصر رفتیم، 10 خونه بودیم، پاهام از یک جا نشستن خشک شده بود  البته من ثبت نام نکرده بودما، شوهرم وقتشه کار داشت، منم باهاش رفتم، ازش خواستم برم تو، گفتن باشه، دیگه گیر کرده بودم

چند قسمت رو باهم ضبط می کنن،  سه قسمتش احتمالا، هر قسمت جاتون رو تغییر می دن ما 4 عصر رفتیم، 1 ...

هفته بعد هم دعوتش کردن، اما دیگه نمیرم، خسته کنندس، باز خندوانه بود یه چیزی

چند قسمت رو باهم ضبط می کنن،  سه قسمتش احتمالا، هر قسمت جاتون رو تغییر می دن ما 4 عصر رفتیم، 1 ...

عه یعنی وسطش استراحتی چیزی ندارن؟؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪