2777
2789

این داستان بقران واقعیه و همین شب اتفاق افتاد برام ......

من امروز بابت مشکلاتی ناراحت بودم روزه هم بودن همش به خدا میگفتم کجایی اصلا میشنوی منو یا رها کردی امروز وجودتو بهم نشون بده جتی از ناراحتی ۲ ساعت دیرتر افطار کردم ...

ما رفتیم ملاقات یه بنده خدایی من یه سلامی کردم رفتم توی بیمارستان دور بزنم بعد یه جایی بود انتهایی راهرو خسته شدم دیگه با آسانسور زدم همکف .. وقتی آمد پایین دیدم همش یه راهرو با تمام در قفل سریع میخواستم برگردم با آسانسور امااا وقتی زدم طبقه ۳ نرف بالا تکون خورد و خاموش شد لامپش فقط گفتم یا حسین حس کردم بند دلم کنده شد دکمه زدم در باز شد همونجا موندم ولی هیچکس نبود فقط به همراهم شوشوپیام دادم کمکم کن تا توضیح دادم و اینا دیدم خبری نشد فقط به شیشه ها میکوبیدن با گریه میخوسانم آتشنشانی زنگ بزنم جالب اونجاست اون قسمت کسی رد نمیشد انتهایی بیمارستان بود و بلااستفاده و من نمیدونستم فقط میگفتم خدایا همه چی برای تو نجاتم بده نزدیک بود به آتشنشانی زنگ بزنم تا با تاسیساتی ها آمد دنبالم ولی بند دلم کنده شد و اره آرام بخش زدم

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالتو گرفته ها 🤣

نی نی سایتی های عزیزم برای همه تون ارزوی خوشبختی و خوشحالی دارم دنیا دوروزه سعی دل نشکنین حتی توی مجازی 🥺😍❤️ برای پسر کوچولوم دعا کنید لطفا اتیسم داره 😭😭 من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم حتی اگه بخام داستان زندگیمو بگم همه میگن فیکی یا دروغه یا تخیلات ذهنته همینقدر ناممکن و غیر قابل باور تنها کاری که از دستتون برمیاد اینه که واسه پسر کوچولوم دعا کنید دیگه دارم از پا درمیام 😢🥺😭 این روزا خسته روح و روانی هستم حالم بدع واسه کشورم مردمم خانوادم خودم ایندمون و پسرم پسرم پسرم 💔 هرکی امضامو خوند و واسه پسرم دعا کرد بهم بگه خوشحال میشم ❤️

مگه بیمارستان جای دور زدنه عین بجه ها رفتی دور بزنی 🤐🤐🤐

این چه حرفیه واقعا

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

حالتو گرفته ها 🤣

وای نگوووصدای جیغای خودم توی ذهنم اکو میشه

این چه حرفیه واقعا

واقعا میگم بیمارستان ک جای دور زدن نیست

اگه نمیرفتی دنبال کار بیخودی اینقدرم استرس و عذاب نمیکشیدی بهت هم فشار نمی اومد

عین بچه ها ک میرن آسانسور بازی

ترسیدی؟عزیزم...😨

ترسیدم؟؟؟؟؟ من فقط داشتم زنگ میزدم یکی نجات بده با کریه با دستم میکوبندم به شیشه خیلییی بد بود فکر میکردم توی فیلما الکیه تا واقعا پیش امد

واقعا میگم بیمارستان ک جای دور زدن نیست اگه نمیرفتی دنبال کار بیخودی اینقدرم استرس و عذاب نمیکشیدی ب ...

نرفتم اسانسور بازی کمرم درد میکرد میخواستم بیام پایین که گیر کردم

متوجه نشدم یعنی توی آسانسور گیر افتادید؟

نه یه سالن یا راهرو بود تمام دراز قفل بود شبشه ای بودم ولی هیچکس نبود و قفل بود