2777
2789
عنوان

وحشتناک‌ترین تجربه داشتم امروز میشه دلداری بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 57 پست

یه اتفاق عادیه ، شما امادگی وصعیت بحرانی رو باید داشته باشی و وقتی برات اتفاق افتاد اون رو به ماورا و کائنات ربطش نده یه اشکال فنی بوده رفع شده

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه یه سالن یا راهرو بود تمام دراز قفل بود شبشه ای بودم ولی هیچکس نبود و قفل بود

بعد توی سالن رفتید در چجوری قفل شد؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یه اتفاق عادیه ، شما امادگی وصعیت بحرانی رو باید داشته باشی و وقتی برات اتفاق افتاد اون رو به ماورا ...

من ربط میدم دقیقا غروب گفتم شب اینطوری شد عجیب نیست؟

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

بعد توی سالن رفتید در چجوری قفل شد؟

در قفل نشد در قفل بوددددد یه راهرو تمام در قفل آسانسور هم بالا نمیرفت بخدا

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

شما گفتی یه سلامی کردم رفتم توبیمارستان دور بزنم من بر این اساس گفتم...

اره میخواستم بیام پایین برم ت حیاط ....

من ربط میدم دقیقا غروب گفتم شب اینطوری شد عجیب نیست؟

نه بابا

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

در قفل نشد در قفل بوددددد یه راهرو تمام در قفل آسانسور هم بالا نمیرفت بخدا

یعنی با آسانسور طبقه اشتباه و خالی رفتید که شیشه داشت همش آسانسور هم نمیومد که دوباره باهاش برگردید؟چه وحشتناک🥶 شبیه فیلم ترسناکا شده بوده 😂

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خب راه پله نبود از پله بری؟

تمام درا قفل بود و آسانسور هم بالا نمیرفت تا اینکه تاسیساتی یکاری کرد

چرا عزیزم چراا هست

یعنی خدا با گرفتن حالتون خواسته ثابت کنه که می بینتت