2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نگفتم همه مطلقه ها اینجورن عزیزم منظورمم هرزگی نیست مندوست دارم توعمرم چند دفه سفر لوکس هتل پنج ...

حتما خانواده اتدر همین سطحن دیگه .خودت درس بخون یا تو هر حرفه ای تلاش کن موفق بشی آدم سطح بالا بیاد

چون منو دختر خودش میدید. حس پارتنر هم بهم نداشت شاید عجیب و جالب باشه. ایشون جدشون از مهاجرای تبریز ...

شما بهشون حس داشتین؟

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.
شما بهشون حس داشتین؟

بخاطر کارایی که برام کرده بود آره. عاشقش بودم بااینکه هرچند روز یکبار حرف میزدیم. برا عروسیش دعوتم کرده برای بچم و ازدواجمم هدیه شو نقدی داده tvو مبل و تخت هم خرید

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

امثال شما حتما باید یکی دیگه رو بدبخت کنید؟اون آدم معمولی چه گناهی کرده که با هدف طلاق گرفتن باهاش ا ...

والا

شوهر سابق منم میخواست پولدار بشه عرضه نداشت بجای اینک کار کنه یا بلاخره راه درست پیدا کنه

اومد منو فریب داد ب اسم ازدواج ولی از ۴۸ساعت بعد عقد شروع کرد ب بهانه های عجیب گرفتن و قهر و ادا

هرکار کرد ک ذله بشم طلاق بخوام تحمل کردم خودش بعد ۱سال گفت طلاق

محبور کرد مهریه نفقه رو ببخشم باز گفت پولم باید بدی گفتم هزارنمیدم

اونم طلاق نداد بعد چندسال تونستم جدا بشم

ایشالا تاوان ظلمی ک کرد رو پس بده

والا شوهر سابق منم میخواست پولدار بشه عرضه نداشت بجای اینک کار کنه یا بلاخره راه درست پیدا کنه اومد ...

معمولا همچین آدمایی خودخواه و ذات بشدت کثیفی دارن

اون دختری که گفتم تموم مهریشم از پسرِبیچاره گرفت

بعدش با پول مهریه براخودش آیفون و ماشین گرفت و زد تو کار جندگی

خدا نابودشون کنه