2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مطلقه ام و از این کارایی ک اسی گفت نکردم چنبار پیشنهاد شد نرفتم و فاصله گرفتم نمیدونم چرا مطلقگی ...

چون خودشون تنها مانعشون واسه هرزگی همون بکارته

بعدها از ایران بنویسید:مردم رفتار مسلمانان را دیدند و کافر شدند ؛

وااااااااااای😂😂😂😂

والا😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من مطلقه ام و از این کارایی ک اسی گفت نکردم چنبار پیشنهاد شد نرفتم و فاصله گرفتم نمیدونم چرا مطلقگی ...

من نگفتم همه مطلقه ها اینجورن عزیزم منظورمم هرزگی نیست مندوست دارم توعمرم چند دفه سفر لوکس هتل پنج ستاره برم ولی اجازم دست خانوادمه خاستگارامم همه تعمیرکار پیکیجو کشاورزو لوله کشن

امثال شما حتما باید یکی دیگه رو بدبخت کنید؟اون آدم معمولی چه گناهی کرده که با هدف طلاق گرفتن باهاش ازدواج میکنی و بعدشم. طلاق و....

نمیدونم شما حرفت جدی بود یا ن

اما متاسفانه از نزدیک همچین دختریو دیدم رفت ازدواج کرد یه پسریو بدبخت کرد تا فقط طلاق بگیره و به راحتی و بدون عذاب وجدان به جندگیش برسه

خب همینطوری مستقیم برو با یه شوگرددی اوکی شو باهاش دور دنیارو بگرد بخیال خودت خوشبخت باش

چرا زن افغانیه نشدی

چون منو دختر خودش میدید. حس پارتنر هم بهم نداشت شاید عجیب و جالب باشه. ایشون جدشون از مهاجرای تبریز به افغانستان بودن و افشار بودن. جریانش مفصله مثلا زنگ میزد میگف برام لالایی آذری بخون بخوابم مادربزرگم میخوند قدیما. اختلاف سنیمونم زیاد بود رابطه ج.سی هم نداشتیم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile