2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
اگه تهران هستین یاقم با بیهوشی انجام میدن

تهرانم هرجا زنگ زدم گفتن انجام نمیدن جاییو سراغ دارید؟

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهرانم هرجا زنگ زدم گفتن انجام نمیدن جاییو سراغ دارید؟

اینستاگرام دارین؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

تو اینستا بزنین ماماسایت

برین داخل پیجش یه پست درباره عکس رنگی رحم گذاشته 

تو‌کامنتاش مردم گفتن کجاها با بیهوشی انجام میدن🙃

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خدا خیرت بده انشالله آروم شدم آره منم تو نت دیدم دختره نوشته بود از درد من بیهوش شدم

حتما برو بیا اینجا خبر بده بدن با بدن فرق داره درسته ولی من مطمعنم اونقدی اونا میگن درد نداره اخه چیزی نیست مث سونو واژیناله فقط یه چیزی رو برای چند ثانیه داخل نگه میدارن سرجمع ده دقیقه هم نشد مال من

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین
حتما برو بیا اینجا خبر بده بدن با بدن فرق داره درسته ولی من مطمعنم اونقدی اونا میگن درد نداره اخه چی ...

می رم حتما میگن اونایی که گرفتگی دارن درد میکشن

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
باردار شدی حتما بیا بگو من مطمعنم همه ی ما طعم مادر شدنو میچشیم حالا دیر یازودشو نمیدونم ولی خدا مید ...

ان شاالله 

ممنون از انرژى مثبت تون🌹🌹

مرا "تـــــــو" راحت جانى❤️
دقیییییقا بخدا کلافه شدم چند ماه پیش عمم فوت کرد حالم داغوووون مشهد بودن داشتیم میرفتیم وسط راه پری ...

😞

خوبه كه درد ما بيشتر از اوناست، كلى قرص و امپول و بيهوشى و اتاق عمل و استرس و عوارض داروهاكه جسمى اند يه طرف فشار صدبرابرى روحى هم يه طرف، ولى مردا چى؟؟؟ خودشونن و دو سى سى ا س پ ر م 😐

حالا تازه اينا همش به كنار اگرم باردار باشى دردا و مشكلات باردارى و درد زايمان و بعدشم بيدارخوابى و بچه دارى هم گردن خانوماست 

بنظرم خدا همونقد كه خانوما رو ظريف خلق كرده صد برابر هم سنگ افريدتشون تا اين همه درد رو تحمل كنن.

مرا "تـــــــو" راحت جانى❤️
😞 خوبه كه درد ما بيشتر از اوناست، كلى قرص و امپول و بيهوشى و اتاق عمل و استرس و عوارض داروهاكه جسم ...

واقعا بعضی وقتا خیلی ادم بهش برمیخوره هاااا

خدا  یه عقلی به بعضی مردا بده یه صبر دو چندانی هم به ما!!!

گاهی اوقات اینقدر فشار بهم وارد میکنه که میشم مثل خل و چلا😀😀دیوونه میشم

خدایا شکر🌹

دوست من میگفت ک ازمایش دادیم سالم بودیم اما بچه دار نمیشدیم حتی رفته بودن کاشت اما اونم جواب نداده بود

میگفت ی بار خواهرش گفته بیا بریم پیش مامایی ک من میرفتم باهم میرن، (گویا طب سنتی و طب جدید و باهم استفاده میکنه) ماما میگه ک هیچیت نیست فقط رحمت سرده بعد بهش چنتا قرص میده به اضافه قرص زنجبیل بعد خداروشکر دوستم طبیعی باردار شده بود

دوست من میگفت ک ازمایش دادیم سالم بودیم اما بچه دار نمیشدیم حتی رفته بودن کاشت اما اونم جواب نداده ب ...

ب منم گفتن سردیجات نخورم و فقط گرمیجات بخورم ولی نمیتونم😔

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام