2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
عفونتش ب همه جام زده بود ب خونمم رسید دائم تب شدید داشتم خیلی روزای سختی بود برام دعا کن عزیزم خیلی ...

خدا بخواد براش کاری نداره انشالله که به زودی از لوله دیگت باردار میشی و بچتو سالم بغل بگیری عزیزم.

سلام خانوما.فک میکردم خودمم تنها ک اینجوریم اما میبینم خیلیا هستن مثل من...خدارو ب دستای بریده حضرت عباس قسم میدم ک هیچ کسو  دست خالی رد نکنه.دامن ماهاروم سبز کنه،از آذر ماه اقدامم تنبلی دارم و تحت درمان لتروزل و متفورمین و دگزا مصرف کردم این ماه روز۱۳سیکل سونو دادم ک فولی بالغ نداشتم کلی گریه کردم.دکترم براماه بعد دوتا امپول داده وگفت این ماهم اقدامتو داشته باش.دعام کنین بچها خیلی بفکرشم

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم باردار شدی من میگم کاش میشدم حداقل یه بار اصن سقط میشد نمیدونم شایدم ناشکری میکنم

سلام

هيج وقت اينو نگيد،خيلى درد بديه ،منظورم درد روحيشه.خيلى تلخه.به اميد خدا ،باردار ميشيد.براى هم دعا كنيم.منم فرزند دوم مى خوام  

پیچ خوردگی رگهای بیضه ک باعث پایین اومدن کیفیت و تعداد اسپرم مشه، بامعاینه مشخص میشه  ولی سونو ...

ممنونم عزیزم😚

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋

خانما من قم ساکن هستم ...اینجا پیش یه ماما میرم مدرک طب ایرانی از دانشگاه تهرانم داره...کارش حرف نداره از شهرهای مختلف میان پیشش جواب میگیرن ..ادرسش رو میزارم اگه کسی خواست بیاد البته بگم نوبت دهیش هم سخته.ولی کسایی بودند با سابقه ای وی اف ناموفق ولی پیش ایشون نتیجه گرفتند منم یکسال و نیم حامله نشدم سه چهار ماه رفتم پیشش نتیجه گرفتم 

دکتر سودابه بیوس ادرسش: قم خیابان چهارمردان 

بازم باردار شدی من میگم کاش میشدم حداقل یه بار اصن سقط میشد نمیدونم شایدم ناشکری میکنم

عزیزم هیچ وقت این رو نگو منم همینو به خدا گفتم تا این که بعد یکسال و نیم حامله شدم ولی تو هفته پنج سقط کردم....الان پشیمونم که چرا این دعا رو کردم

سلام.منم پارسال سقط داشتم.رفتم قم داروهای طب اسلامی رو گرفتم.اوایل که رفتم سرکار خیلی استرس داشتم با ...

افرین منم همین قرص رو سه ماه مرتب خوردم باردار شدم من قم پیش خانم دکتر بیوس رفتم نتیجه گرفتم کارش عالی بود

همش از خوردن سردی هاست

لبنیات و قارچ و چای و قند و شکر میوه های سرد نخورید

جای لبنیات زیتون و زیتون پرورده و پیاز و سبزی و کاهو

جای چای دمنوش های گرم

جای قند و شکر عسل و شیره ها

جای میوه های سرد میوه های گرم بخورید

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)