سلام دوستان عزیزم نزدیک دوساله خواننده خاموش بودم الانم فقط به خاطرشماها عضو شدم منم مثل شماها هشت سال باردار نشدم وفقط میتونم بگم معجزه خدا باعث شد الان یه پسر سیزده ماهه دارم به اسم امیرعلی
منم دوسال پیش یه سقط داشتم یکسال اقدام کردیم جفتمون سالمیم توروخدا دعاکنین خیلی دلم بچه میخاد
دوست عزیز انشاءالله خدا به همتون اولاد سالم و صالح بده به حق همین ماه عزیز منم برای بار اول که باردار شدم بعد از هفت سال تو هفته نوزدهم درست وقتی که میخواستم برم تعيين جنسیت پسر عزیزمو ازدست دادم و اون روز بدترین روز عمر من بود
دقیقا مث منی.من ک ب مرکز ناباروری هم رفتم و تمام کارا رو هم کردم ولی نشد
اتفاقا ممنمهمه راهها رو رفتم هشت سال نزدیک ده تادکتر عوض کردم هر کسی یه چیزی میگفت یه بار ای یو ای کردم عکس رنگی گرفتم ام آر ای مغز اانجام دادم به خاطر پرولاکتين بالا انواع داروها شوهرم واريکوسل عمل کرد ولی نشد وقتی برای بار آخر که رفتم دکتر بهمون گفت بچه دار می شید اما سخت و ممکنه خیلی طول بکشه شوهرم گفت من دیگه نمیام تو هم حق نداری بري اگه خدا بخواد میده ودرست بعد از یک سال که من بیخیال بچه شدم ودر گیر و دار عروسی برادرم بودم باردار شدم ولی از ترس اینکه دوباره بی بی چکم منفی بشه تست نزدم وچون همیشه پريودهاي نامنظم داشتم فکر میکردم بازم مثل همیشه اس ولی در کمال ناباروری من حامله بودم ولی فرشته کوچکم زود آسمانی شد به خاطر کوتاه بودن طوس سرويکس در هفته نوزدهم سقط شد ومن دوباره بعد از سه ماه فاصله و شش ماه اقدام دوباره باردار شدم با سایز فوليکول 11پس اگه خدا بخواد میشه خواهشا نااميدنباشيد
سلام من تازه عضو اینجا شدم ۲۱ مرداد سال پیش سزارین شدم و بچه مرده بدنیا اومد از اون موقع هم که نزدیک به ۱۰ ماهه هرچی قرص خوردم هنوز باردار نشدم یک جورایی افسردگی دارم میگیرم