2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
خیلی رمان ها هستن سرچ کن و بخون سرگرم شو رمان های مثبت هجده و محتوا دار هم من زیاد خوندم و قشنگ بودن ...

مرسی میخونم حتما😚😚

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین
ارع هستم میگن بی علت عجله داری ای یو ای کن 

به دکتر بگو بهت داروهای آی یو آی را بده اما خودتون نزدیکی داشته باشید اون موقع.

اگر سنتون زیاد نیست صبر کردن بد نیست اما حواستون یه سن باشه.

دکتر من تخصصش نازایی و سقط مکرر هست خیلی سرش شلوغه و خیلی دیدم که نتیجه گرفتند. البته الان وقت بگیری برای مهر بهت وقت میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دکتر بگو بهت داروهای آی یو آی را بده اما خودتون نزدیکی داشته باشید اون موقع. اگر سنتون زیاد نیست ...

من سنم 24 هست شوهرم 30 احساس میکنم سن شوهرم بالا میره دیگه باید فکری بکنم از این داروهای تحریک تخمدانم خیلی مصرف کردم امپول اچ ام جی اچ سی جی لتروزول کلومیفن دوفاستون همه چی 😔😔😔

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین

سلام بچه ها خوبین ؟

بچه ها منم تنبلی دارم 26سالمه شوهرمم همینطور یکساله منتظر نی نی هستیم اما خبری نیست 

این ماه نوک سینه هام خیلی درد میکنه نمیدونم چرا پریودم نشدم فقط دوهفته لکه بینی داشتم ک بی بی زدم هفته پیش منفی بود حالا نمیدونم این درد سینه هام از چیه پاهامم بعضی وقتها ضعف میره کسی میدنه این علایم بارداریه یا قبل پریوده؟

کدومه 

لطفا بهم بگین

خیلی خیلی استرس دارم 

ممنون

سلام بچه ها خوبین ؟ بچه ها منم تنبلی دارم 26سالمه شوهرمم همینطور یکساله منتظر نی نی هستیم اما خبری ...

عزیزم درد نوک سینه هم علتش میتونه مربوط ب پریودی باشه و هم بارداری.دو هفته لکه بینی فقط داشتی و تستت منفی شده خب باید بری پیش دکترت.یا ازمایش بتا بده ک اگه بارداری نیستی بری عملکرد تخمدوناتو پیگیری کنی

عزیزم درد نوک سینه هم علتش میتونه مربوط ب پریودی باشه و هم بارداری.دو هفته لکه بینی فقط داشتی و تستت ...

ممنوون عزیزم از پاسخت 

اخه من قبلا اصلا درد نداشتم تا این حد نزدیک دوهفتس سینه هام دردناک شده خودم احساس میکنم سنگین شدن حالا باز بی بی چک میزنم....

من این ماه سومین بار اقدامم هستش امروز ۳ روز از پریودم گذشته ولی صبح از بی بی چک ام منفی بود..ولی درد سینه دارم یک هفتس و ساق پام شدید درد میکنه کمی هم حالت تهوع دارم.همش میگم جواب بی بی چک اشتباهه حتما حامله هستم

تیکر تولد دوقلو هامه خدایا شکرت به خاطر این نعمتی که هم دادی
من سنم 24 هست شوهرم 30 احساس میکنم سن شوهرم بالا میره دیگه باید فکری بکنم از این داروهای تحریک تخمدا ...

خب پس عزیزم

می خوای یه دوره 6ماهه برو طب سنتی. حداقل وقت داری از بعد معنوی روی خودت کار کنی

همزمان از یک دکتر حاذق هم وقت بگیر.

ان شالله که خودت باردار میشی و گرنه فکر کنم دکتر برات آی وی اف کنه. که اون هم بد نیست

سلام خدمت خانمی هایی که استرس و اضطراب ناباروری دارید، می تونم خواهش کنم برای یک امر پژوهشی به ما کمک کنید، لینک زیر را زده و پرسشنامه مورد نظر را پر کنید. ممنون میشم از همراهیتون. 

http://www.cafepardazesh.ir/form/view.php?id=9599804

سلام کسی نیست بچه ها هیچکدومتون باردار شدین؟؟