دخیمیهلبون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 82 عنوان کیا دارن آمپول لاغری استفاده میکنن 53 بازدید | 14 پست من یه ماه و یه هفته است شروع کردم الان که روزه میگیرم نمیدونم چه ساعتی تزریق کنم یکشنبه ها میزنم همیشهبه نظرم ترکیب آمپول و روزه واقعا خیلی عالیه دیروز | 21:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخیمیهلبون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 82 😐مگه چقد چاقی اینکارو با خودت میکنی عزیزم چیکار میکنم با خودم؟ شما مریض میشی نمیری امپول بزنی؟ امپول لاغری ام یه امپول مثل امپول های دیگه و کاملا قانونی تو داروخانه ها فروخته میشهقطعا هماگر چاق نبودمنمیرفتم سراغش پس سوالت بی معنیه
همسرمهربانم عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 12334 عزیزم چیکار میکنم با خودم؟ شما مریض میشی نمیری امپول بزنی؟ امپول لاغری ام یه امپول مثل امپول های د ... منم خیلی دوست دارم بزنم ولی ماه رمضون هست میترسم ی وقتی بی اشتهایی اذیتم کنه ♥️با افتخار معلم هستم ♥️
همسرمهربانم عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 12334 میشه راهنمایی کنید کدوم مارک و هزینش چنده ؟چند مدت هست استفاده میکنید و نتیجه چطوره ♥️با افتخار معلم هستم ♥️
مامان2قلوآینده عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 23 عزیزم چندتا سوال دارم بپرسم ازتون؟؟چقد اضافه وزن دارین؟؟ تواین مدت چقد وزن کم کردین؟؟ماهی چقد هزینش میشه؟؟همون امپول ملیتاید منظورتونه؟؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم چون منم دوست دارم استفادع کنم ولی نمیدونم هزینش چقده و تاثیر دارع یانه اومم نمیدونم چی بنویسم😫
دخیمیهلبون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 82 میشه راهنمایی کنید کدوم مارک و هزینش چنده ؟چند مدت هست استفاده میکنید و نتیجه چطوره من اسپارتینا میزنم تا دو هفته پیش که ترازو داشتم تو سه. هفته تزریق از ۸۳ رسیده بودم به ۷۷ ونیمالان دو هفته بیشتره وزن نکردم خودمو ترازو ندارم
دخیمیهلبون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 82 عزیزم چندتا سوال دارم بپرسم ازتون؟؟چقد اضافه وزن دارین؟؟ تواین مدت چقد وزن کم کردین؟؟ماهی چقد هزینش ... من قدم ۱۶۰ بود وزنم ۸۳ هفته ای یه بار تزریق میکردم بعد ۳ هفته تزریق از ۸۳ رسیده بودم به ۷۷ .۵ تقریبا ماهی ۱۰ الی ۱۱ میلیون من تنبلی تخمدان داشتم و هیچ جوره وزن کم نمیکردم
دخیمیهلبون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 82 منم خیلی دوست دارم بزنم ولی ماه رمضون هست میترسم ی وقتی بی اشتهایی اذیتم کنه اشتها تنظیم میشه درواقع من فقط روزایی که تزریق میکنمتهوع دارم روزای بعدش یه ادم سالمم و با انرژی هرروز ورزش میکنم تقریبا و اصلا از زندگی نیوفتادم
مامان2قلوآینده عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 23 من قدم ۱۶۰ بود وزنم ۸۳ هفته ای یه بار تزریق میکردم بعد ۳ هفته تزریق از ۸۳ رسیده بودم به ۷۷ .۵ تقر ... هزینش چقد زیااده من فک میکردم ماهی۲تومن اینا باشهولی خوب کم کردین تقریبا هفته ای۲کیلومنم یکم تنبلی تخمدان دارم لاغر نمیشم لنتی اومم نمیدونم چی بنویسم😫
مامان2قلوآینده عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 23 من قدم ۱۶۰ بود وزنم ۸۳ هفته ای یه بار تزریق میکردم بعد ۳ هفته تزریق از ۸۳ رسیده بودم به ۷۷ .۵ تقر ... هر امپولش چند تومنه؟؟ اسمش چیه؟؟ اومم نمیدونم چی بنویسم😫
دخیمیهلبون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 82 هر امپولش چند تومنه؟؟ اسمش چیه؟؟ اسپارتینا دو مدل امپول داره هم میتونی هفتگی بخری هم میتونی یه دونه امپول بخری برای یه ماهت
مامان2قلوآینده عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 23 اسپارتینا دو مدل امپول داره هم میتونی هفتگی بخری هم میتونی یه دونه امپول بخری برای یه ماهت خیلی گرون در میاد خواهر منصرف شدم اومم نمیدونم چی بنویسم😫
همسرمهربانم عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 12334 من اسپارتینا میزنم تا دو هفته پیش که ترازو داشتم تو سه. هفته تزریق از ۸۳ رسیده بودم به ۷۷ ونیمال ... عالیه ♥️با افتخار معلم هستم ♥️
همسرمهربانم عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 12334 اشتها تنظیم میشه درواقع من فقط روزایی که تزریق میکنمتهوع دارم روزای بعدش یه ادم سالمم و با انرژی هر ... خیلی دوست دارم امتحانش کنم .چون منم والیبال و تی ار ایکس کار میکنم ♥️با افتخار معلم هستم ♥️