2789

اگ دوست داشتین کمک کنید اگر دانشجو هستین یا دانشجو بودین

بهم درخواست دوستی بدین لینکش و بفرستم اینجا نمیشه

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

به ۱۰۰ نفر دیگه نیاز دارم برای پرسشنامه ام

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درچه موردی هست؟

ارتباط اضطراب امتحان با اهمالکاری پروژه کارشناسیه

در چه موردی؟ من ارشد ادبیات عرب خوندم می تونم کمکی باشم؟

اصلا فرقی نمیکنه جامعه آماریم دانشجو هان در مورد تاثیر اضطراب امتحان روی اهمالکاری هست

بفرست عزیزم برام

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

درخواست بدید براتون پر می کنم

دستت درد نکنه ممنون 💕💕

بفرست عزیزم برام

چون لینک نمیشه فرستاد درخواست دادم

خیلی ممنون🌸💕

قربونت عزیزم🥰😍

یکزمانی خودمم به همین وضعیت دچار میشم😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خواهش می کنم براتون ارسال کردم امیدوارم موفق باشی و بهترین دفاعیه رو داشته باشی💚

قربونت مرسی عزیزم 💕