2789
عنوان

چطور بعضیا خانواده شوهر ایتقذر دوسشون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 54 پست

بنظرم فرقی نمیکنه از کدوم طرف اول شروع شده

ولی من همیشه میگم احترام ،احترام میاره

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم، کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه،همون آدمی که سادهتر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همونطوریه که نشون میدن🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم عزیزم ولی به جهنم برن به درک

اتفاقاً منم دوس داشتم با خانواده شوهر برم بچرخم خوش بگذرونم باهم رفیق باشیم ، جاریم که بنده خدا انقد عقده داره برای خودشیرینی جلو مادرشوهرم هر کاری میکنه زیر آب آدمو میزنه دروغ پشت دروغ

خواهرشوهرام هم انگار از دماغ فیل افتادن میگن فقط ما خوبیم

هر جا هم از رو اجبار باهم رفتیم تهش دعوامون شده مادرشوهرم مظلوم نمایی میکنه گریه میکنه بیا و ببین

منم گذاشتمشون کنار

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ببین اون از اول خودشو گرفته به اصطلاح تو خانواده شوهرش حل نشده وانمود کرده بالاتر از اوناست والبته نقش خانواده خاله ت اینجا صددرصد بوده اونا هم دانسته دخترشون رو همراهی کردن به نظر میرسه زیادی سرویس دادی از اول وخودتو کوچیک کردی که اونا کنارت راحت باشن این هم نتیجه اش هست الان یهو بخوای مث دختر خاله ت باشی به ضررته کم کم باید پیش بری کم کم سرویسها رو کم کن کم کم مث خودشون برخورد کن مستقیم بری جلو بیشتر اذیتت میکنن تا چند سال بعد که هم اونا پیرتر میشن و قدرتشون کم میشه هم تو دیگه خودتو پیدا کردی بینشون

ببین اون از اول خودشو گرفته به اصطلاح تو خانواده شوهرش حل نشده وانمود کرده بالاتر از اوناست والبته ن ...

دقیقا خانواده و مادر خیلی مهمه 🙂

حرفت حقیقته زیادی باهاشون خوب بود و کار کردم

هر گوشه این شهر خدا هست ❤️

چجوری رفتار کردی ک اونا فک کردن از پسرشون سر تری؟

ظاهر گویای همه چیزه انتخاب اشتباه از من بود

کاری به کارشون ندارم

تا حالا بی احترامی نکردم

از شوهرم گلگی پیش اونا نمیکنم

سرم تو کار خودمه

شوهرم برعکسه منه