2777
2789
عنوان

وقتی به مو میرسه برای اینکه پاره نشید چکار میکنید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 53 پست
خدایا این دوستمه لطفا کمکش کن🥰❤️

عزیزم ممنون از دعای قشنگت

منم خیلی برات دعا میکنم این اولین افطار ماه رمضون آخرین لحظه های غم و غصت باشه از این به بعد فقط روزای خوب در انتظارت

بهترین راهکار🤣😂❤️

🤣👌💖

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هروقت که یه مدت طولانی از درون دارم متلاشی میشم و زورم به هیچی نمیرسم میرم سراغ موهام

موهام خودم با قیچی کوتاه میکنم انگار با کوتاه کردنشون هرچی قصه و غم هست از روشونم برداشته میشه و ارومتر میشم

یا بی هدف تو خیابونا ساعت ها قدم میزنم

یا میرم سمت کوه

اگه تلاشتو کردی، دیگه رها کن و بسپار به خداخدا که بد نمیخواد

قربونت برم عزیزم❤️حس میکنم به اندازه کافی تلاش نکردم مشکل اینجاست

حس میکنم روز به روز دارم روحی و جسمی کم میارم🥲یعنی واقعا دیشب به خدا گفتم

این آیه رو خوندم اتفاقا از دعاهای ماه رمضانه

کاش خدا به توان کمم نگاه کنه من واقعا چند سال اخیر افت کردم هرکار میکنم بهتر نمیشم🥲

آیه این بود:

بسم الله

لَا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا ۚ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَعَلَيْهَا مَا اكْتَسَبَتْ ۗ رَبَّنَا لَا تُؤَاخِذْنَا إِنْ نَسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ ۖ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا ۚ أَنْتَ مَوْلَانَا فَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ

خدا هیچ کس را جز به اندازه توانایی اش تکلیف نمی کند. هر کس عمل شایسته ای انجام داده، به سود اوست، و هر کس مرتکب کار زشتی شده، به زیان اوست. [مؤمنان گویند:] پروردگارا! اگر فراموش کردیم یا مرتکب اشتباه شدیم، ما را مؤاخذه مکن. پروردگارا! تکالیف سنگینی برعهده ما مگذار، چنان که بر عهده کسانی که پیش از ما بودند گذاشتی. پروردگارا! و آنچه را به آن تاب و توان نداریم بر ما تحمیل مکن؛ و از ما درگذر؛ و ما را بیامرز؛ و بر ما رحم کن؛ تو سرپرست مایی؛ پس ما را بر گروه کافران پیروز فرما.

بقره ۲۸۶

من قبلا خیلی گریه میکردم الان نمیتونم ولی چقدر گریه خوبهممنونمیادم انداختی🫂🥲قربونت برم الهی همیشه ...

اره خیلی خوبه سبک میشی ب قول بهروز وثوق وقتی گریه میکنم یادم میفته ک هنوزم جون دارم... اما بعد ی مدتی سر میشی باید فقط فکر نکنی همین م فک کنم روانی میشم بخدا تو خیالات خودم میزنم همه چیو میشکونم نابود میکنم.. فداتشم گلم توعم همینطور

من هروقت که یه مدت طولانی از درون دارم متلاشی میشم و زورم به هیچی نمیرسم میرم سراغ موهام موهام خودم ...

منم میخاستم موهامو کوتاه کنم رفیقم نزاشت 💔

اره کاش منم میتونستم برم بیرون ولی خب

قربونت برم عزیزم❤️حس میکنم به اندازه کافی تلاش نکردم مشکل اینجاستحس میکنم روز به روز دارم روحی و جسم ...

چه قشنگگگ بود🥲🫠

کاملا درکت میکنم

منم حدود ۴ سال زندگیم برای یه چیزی رویا بافتم، تلاش کردم، هزینه کردم

در نهایت نشد

من فرو ریختم، نابود شدم، دنیا برام تیره و تار شد

اما گذشت و من وارد مرحله جدیدی از زندگیم شدم و حالا کم کم دارم به این باور میرسم که صلاحم نبوده

ولی حقیقتش بعد از اون میترسم از آرزو کردن و امید صد در صد داشتن

بخشی از وجودم خاموش شده

اما اون بخش خاموشم پذیرفتم و دنبال یه راه دیگم که از نو آرزوهام قد علم کنن

امیدوارم درای بستهی زندگیمون همه به بهترین شکل جبران بشن